Onderwijs

Als gediplomeerd docent heb ik al vele soorten presentaties gegeven. Over allerlei onderwerpen en voor verschillend publiek. Wil jij als docent meer ondersteuning op het gebied van lesgeven, vraag dan een rapportage aan.


In geboortezorg geef ik scholingen over postpartum psychische problematiek. Ik leer professionals om symptomen van deze problematiek sneller te herkennen, te begrijpen wat moeders meemaken en hoe ze deze klachten bespreekbaar kunnen maken. Ook kan het onderwerp stigmatisering aan de orde komen. Daarnaast geef ik scholingen aan begeleiders van specifieke doelgroepen, zoals jongeren met gedragsproblemen, demente ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en de forensische zorg.

Verloskundigen

Psychische klachten

Verpleegkundigen

Psychische klachten

Kraamverzorgenden

Psychische klachten

Kraamverzorgenden

Stigmatisering

Studenten geneeskunde

Stigmatisering

Begeleiders

Diverse onderwerpen

Ervaringsdeskundigen

Eigen ervaringen delen

Therapeuten

Psychische klachten

(binnenkort beschikbaar)


“Deze trainer heeft relevante vakkennis op het vlak van psychische klachten tijden de kraamtijd. Ze weet deze kennis te vertalen naar de praktijk en via begrijpelijke tekst en voorbeelden sluit ze aan bij het werk- en denkniveau van de groep. Daarbij heeft ze een open en plezierige houding en schept een prettig en veilig leerklimaat.”
Kenniscentrum Kraamzorg


Lesgeven is een vak

Er kunnen momenten zijn dat jij als docent geen voldoening meer haalt uit je werk. Je hebt minder energie, je ziet tegen de les op of er ontstaan andere belemmerende factoren. Met mijn jarenlange ervaring als docent kan ik jou adequate ondersteuning geven op jouw vakgebied. Ik ga bekijken op welke gebieden ondersteuning nodig is. Je ontvangt van mij achteraf een complete rapportage 

unsplash