Routebeschrijving


Met de auto
Neem vanaf de A15 de afslag Pernis/Gadering en ga bij de T-splitsing bovenop het viaduct naar links. Bij de volgende verkeerslichten rijd je rechtdoor naar beneden. Aan de linkerkant zie je Karwei, aan het einde van deze weg ga je met een bocht naar links. Vervolg deze weg, bij de eerste kruising ga je rechtsaf en zie je aan de linkerkant een grote gevangenis staan. Weer verder doorrijden op deze weg en je krijgt weer een bocht naar rechts totdat je uiteindelijk voor de verkeerslichten staat. Daar ga je naar rechts. Je ziet nu bij de eerstvolgende verkeerslichten aan je linkerkant 3 gebouwen staan. Bij deze verkeerslichten ga je naar links, en direct de eerstvolgende weer links. Neem nu de ingang naar de parkeerplaats van het eerste gebouw (Medisch Centrum). Je ziet op de borden al 'Hypnotherapie' staan. Mocht het parkeerterrein vol zijn, parkeer dan op het parkeerterrein bij één van de andere gebouwen aan de Stelle.


Met het openbaar vervoer
Als je met de trein komt, neem dan deze tot aan Rotterdam Centraal. Ga dan met de metro richting 'De Akkers' en stap uit bij Hoogvliet. De praktijk is goed bereikbaar, je hoeft nu nog maar 5 minuten te lopen.


Als je bij het metrostation naar beneden loopt, neem je de uitgang waar je op een groot plein ook opstapplaatsen voor bussen ziet. Aan dit plein ligt een lange geasfalteerde weg. Volg deze naar rechts tot aan de verkeerslichten, je komt onderweg een rotonde tegen. Op deze hoek staat het Medisch Centrum aan de rechterkant. Je ziet op de borden al 'Hypnotherapie' staan.


Vind mijn praktijk
Mijn praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Stelle op de 3e verdieping (kamer 3.09). Als je de lift uit komt, dan ga je door de deur rechts. Achter die deur is een gang die links een hoek om gaat. Mijn praktijkruimte zit voorbij die hoek. Het is een deur aan de rechterkant.