Praktijkruimte


Vind mijn praktijk
Mijn praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Stelle op de 3e verdieping (kamer 3.09). Als je de lift uit komt, dan ga je door de deur rechts. Achter die deur is een gang die links een hoek om gaat. Mijn praktijkruimte zit voorbij die hoek. Het is een deur aan de rechterkant.


Gesloten deur
Als mijn deur gesloten is, dan verzoek ik je dringend om NIET naar binnen te gaan. Het kan zijn dat de vorige sessie uitloopt.


Wachtruimte
Er is een wachtruimte aanwezig op de 2e verdieping. Je kunt daar gebruik van maken, maar ik kom je daar niet ophalen. Ik verzoek je om op de afgesproken tijd in mijn praktijkruimte op de 3e verdieping te zijn.


Garderobe
Er is in de praktijk ruimte voor het opbergen van een jas of paraplu.


Toilet / Invalidentoilet
Op de 3e etage is in de gang een toilet aanwezig. Op de 2e etage is een invalidentoilet aanwezig.


Toegankelijkheid minder validen
Mijn praktijkruimte is goed toegankelijk voor mindervaliden. Er is een lift in het gebouw aanwezig. Alleen de branddeur op de 3e verdieping zou wellicht lastig kunnen zijn om deze te openen. Bel me dan gerust op mijn mobiele telefoon, dan doe ik deze deur voor je open.


Bereikbaarheid en route
Mijn praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid. Lees meer over de route onder Routebeschrijving.