Hypnotherapie | Coaching | Scholing 


Werkwijze

Geen doorverwijzing

Voor het maken van een afspraak is geen doorverwijzing nodig van een huisarts. Mijn begeleiding valt buiten de zorgverzekering.

Geen officiële registratie

Omdat de gesprekken alleen door mij geregistreerd worden, zal de tijdelijke disbalans in jouw leven niet binnen de zorg geregistreerd staan. Niet bij reguliere zorgverleners, maar ook niet bij zorgverzekeraars.

De coachingsessies

  • Tijdens het eerste telefonische contact maken we kennis met elkaar. Je kunt kort vertellen op welk gebied je hulp nodig hebt. Daarna maken we een afspraak voor een intakegesprek.
  • Het intakegesprek is bedoeld om concrete gegevens te verzamelen. In dit gesprek komt jouw hulpvraag al aan de orde.
  • Gedurende de vervolggesprekken gaan we praten over jouw huidige situatie en de situatie die jij graag wil bereiken.
  • Het evaluatiegesprek is bedoeld om terug te kijken op het traject. We gaan na welke inzichten je hebt gekregen en welke invloed dit heeft gehad op jouw leven.

Gespreksvoering

Tijdens deze sessies maak ik gebruik van de gesprekstechniek van Milton Erickson en elementen uit Geweldloze Communicatie.

Duur van de sessies

Behalve het eerste contact (vaak telefonisch) en het intakegesprek van ongeveer 1,5 uur duren de gesprekken 1 uur. Mocht een gesprek langer duren, dan worden de kosten hiervan doorberekend.

Locatie

Mijn werkgebied is regio Rotterdam. De gesprekken kunnen bij mij thuis plaatsvinden in Hoogvliet. Wil je liever begeleiding aan huis, dan is dat ook mogelijk. Houd er dan rekening mee dat er reiskosten berekend zullen worden.

Verhinderd

Als een afspraak niet door kan gaan, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten, minimaal 24 uur vantevoren. Mijn mobiele nummer staat hiernaast vermeld. Ik neem daarna contact met je op voor het maken van een nieuwe afspraak.

Geheimhoudingsplicht

Vanwege de uitoefening van dit beroep heb ik een afgeleide geheimhoudingsplicht. Alles wat tijdens de sessies aan de orde komt, wordt vertrouwelijk behandeld.

Financiële controle

De financiële controle wordt gedaan door RCH Accountants.
KvK 57417849
BTW NL 0037 685 198