Karin den Oudsten BSc

Hypno- en regressietherapeut | EMDR-therapeut | GGZ Agoog | Docent

Diepe ontspanning

Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met je zwangerschap!

Hopelijk kun je heerlijk genieten van je zwangerschap en zijn er geen noemenswaardige problemen. Dat zou heel erg fijn zijn. In die periode valt er van alles te doen, zoals het inrichten van een babykamer, het kopen van kleine maatjes kleding en allerlei benodigdheden voor tijdens en na de bevalling.

Ook is het belangrijk om tijdens de zwangerschap goed voor jezelf te zorgen. En misschien doe je dat al wel. Je let op je voeding, je beweegt genoeg en je zorgt dat je zo min mogelijk stress ervaart. 

Want wist jij dat stress tijdens de zwangerschap echt een hele grote invloed heeft op jou kan hebben, en dan met name ook na de bevalling? Ik geef al jaren les over psychische klachten na de bevalling, en stress is een belangrijke factor voor het ontwikkelen van depressieve klachten.

Daarom is het heel belangrijk om de stress zoveel mogelijk te verlagen. In de medische wereld wordt vaak antidepressiva ingezet, maar het is bijvoorbeeld ook zinvol om een ondersteuning te krijgen door bijvoorbeeld mindfulness of andere natuurlijke methoden.

Maar heb je weleens aan ontspanning gedacht door hypnose? Dat is een hele intense manier om op een diepere laag in jezelf ontspanning te ervaren. Dit gaat veel verder dan mindfulness en geeft je meteen die heerlijke ontspannen toestand waar jij als zwangere zo'n behoefte aan hebt. 

Als je wat huiverig bent voor hypnose, lees dan eens de Feiten en Fabels hierover. Je blijft namelijk de volledige controle houden over jezelf en je gaat zo diep tot zover het voor jou nog comfortabel voelt. Het is een heerlijke ontspanning en kan jou heel goed ondersteunen tijdens die periode. 

Ik zet voor jou de voordelen even op een rijtje:

  • Je ervaart een hele diepe staat van trance waardoor jij je compleet ontspannen voelt
  • Door die ontspanning wordt het risico op psychische klachten na een bevalling verkleind
  • Je voelt je lichaam beter aan en kunt daardoor meer genieten van je zwangerschap
  • Deze manier van ontspanning is een natuurlijke methode en veilig voor moeder en kind
  • Je geeft je ongeboren kindje directe ontspanning en daarna een goede start in het leven

Wil jij jezelf en jouw ongeboren kindje een bijzonder mooi kado geven en een goede start na de bevalling, meld je dan aan voor een ontspanningshypnose. 

Praktische gegevens

De sessie duurt ongeveer een uur en kan alleen bij mij in de praktijk plaatsvinden. Deze is ook 's avonds in te plannen. Raadpleeg voor de kosten mijn Tarieven.

Als je vragen hebt of opmerkingen, bel of mail me gerust. Mijn gegevens staan onderaan deze pagina.

Vul hieronder je gegevens in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn