Karin den Oudsten BSc

Hypno-, Regressie- en EMDR-therapeut | GGZ Agoog | Coach | Docent

Diepe ontspanning

Je herkent jezelf vast wel in het volgende: je hebt een mooi huis, een leuk gezin, een interessante baan en een rijk sociaal leven. Alles loopt op rolletjes, er lijkt geen vuiltje aan de lucht.

En toch...je hebt het gevoel jezelf constant voorbij te lopen. Want hoe goed je ook voor je gezin zorgt en hoe geweldig je het voor elkaar hebt op je werk, er komt vast weleens een moment dat het jou allemaal teveel wordt. 

Je krijgt ruzie met je partner, op je werk kun je je niet meer goed concentreren en met enige regelmaat zou je je kinderen het liefst achter het behang plakken. Als dan ook nog eens je schoonmoeder een verkeerde opmerking maakt, dan schiet je uit je slof. Binnen de kortste keren is je leven ineens niet meer zo leuk en ben je in staat om de echtscheiding aan te vragen.

Maar... heb je in de gaten dat je ergens iets 'gemist' hebt?

Of eigenlijk meer iets vergeten bent te doen...? Want hoe goed je ook alle ballen in de lucht probeert te houden, je mag jouw focus best wat verleggen. Je zorgt voor alles en iedereen, maar de enige die wat meer aandacht zou mogen krijgen, dat ben jij zelf. Op het moment dat jij zelf meer ontspannen bent, zul je merken dat je veel beter in staat bent om je drukke leven aan te kunnen. 

Hypnose is een intense manier om op een diepere laag in jezelf die fijne ontspanning te ervaren. Het geeft je meteen die heerlijke ontspannen toestand waar jij nu behoefte aan hebt. Als je wat huiverig bent voor hypnose, lees dan eens de Feiten en Fabels hierover. Je houdt namelijk volledig de controle over jezelf en je gaat zo diep in je binnenwereld tot zover het voor jou nog comfortabel voelt. Het is een heerlijke ontspanning waardoor jij weer die persoon wordt die jij zo graag wil zijn. 

Ik zet voor jou de voordelen even op een rijtje:

  • Je komt in een staat van trance waardoor jij je compleet ontspannen voelt
  • Door een volledige ontspanning wordt het risico op psychische klachten verkleind
  • Je voelt je lichaam beter aan en kunt daardoor meer genieten
  • Deze manier van ontspanning is een natuurlijke en veilige methode
  • Je hoeft er niets voor te laten, dus je kunt het leven blijven leiden zoals jij dat graag wil

Maak gerust een afspraak voor een ontspanningssessie

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram