Karin den Oudsten

Hypnotherapie | Postpartum begeleiding | Scholing

Werkwijze

Kennismaking

Het eerste - vaak telefonische - kennismakingsgesprek heeft als doel om kort te vertellen wat er bij jou speelt. Soms stel ik een aantal gerichte vragen om te weten of ik je moet doorverwijzen. Als ik denk dat ik jou kan helpen, dan maken we een afspraak voor een intakegesprek.

Intake

Tijdens het intakegesprek (ca. 1,5 uur) vraag ik naar je achtergrond op o.a. medisch en psychosociaal gebied. Tevens vraag ik je om een duidelijke hulpvraag te formuleren en wat je van mij verwacht. Ook laat ik je weten op welke manier ik jou het beste kan helpen, via psychosociale therapie of hypnotherapie. Uiteraard ben jij degene die bepaalt wat voor sessie je wil.

Vervolg

Bij hypnotherapie kunnen een paar sessies al voldoende zijn. Tijdens psychosociale begeleiding praten we gedurende het traject (vervolggesprekken duren ca. 1 uur) over zowel de huidige als de gewenste situatie. Ik maak daarbij gebruik van verschillende interventies, zodat je zelf gaat ervaren waar voor jou de mogelijkheden tot verandering liggen.

Evaluatie

Na een sessie hypnotherapie vraag ik je achteraf om een evaluatieformulier in te vullen. De uitwerking van hypnose kan namelijk meerdere weken bestrijken. Met een evaluatiegesprek van psychosociale begeleiding kijken we terug om na te gaan welke inzichten je hebt gekregen en hoe je daarmee verder kunt. Eventueel kun je ervoor kiezen om nog een traject op te starten of losse sessies te kopen.

Voordelen

  • Voor zowel psychosociale begeleiding als hypnotherapie ben ik als therapeut aangesloten bij CAT Collectief;
  • Je hebt geen doorverwijzing nodig van een huisarts. Je blijft daardoor je eigen risico van je zorgverzekering behouden;
  • Omdat ik onafhankelijk ben van een zorgverzekeraar, wordt jouw tijdelijke onbalans niet geregistreerd binnen de zorg;
  • Behalve jij en ik krijgt niemand zonder jouw toestemming inzage in jouw persoonlijke dossier.

Aan huis

Als je pas bevallen bent (korter dan 3 maanden), dan is het mogelijk dat ik bij jou aan huis kom. Houd er dan rekening mee dat er reiskosten berekend zullen worden. Begeleiding aan huis geldt alleen voor psychosociale begeleiding, niet voor een sessie hypnotherapie.

Werkgebied

Een sessie hypnotherapie vindt plaats in mijn eigen praktijk in Hoogvliet. Voor psychosociale begeleiding is mijn werkgebied regio Rotterdam.

Factuur

Via email ontvang je per sessie achteraf een factuur. Je kunt er ook voor kiezen om deze direct via pinbetaling te betalen. Je ontvangt dan achteraf een factuur voor je eigen administratie.

Vergoedingen

Er zijn legio mogelijkheden om uit te zoeken als je wil dat jouw sessies vergoed worden. Voor hypnotherapie zijn er momenteel geen vergoedingsmogelijkheden. Omdat hypnotherapie heel effectief is, zijn er maar weinig sessies nodig om tot een resultaat te komen. Lees hier meer over vergoedingen.

Verhinderd

Als een afspraak niet door kan gaan, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten, binnen 24 uur voor onze afspraak. Zonder reden niet op de afspraak verschijnen levert je een no-show factuur op. Lees hier meer over tarieven.

Geheimhoudingsplicht 

Ik heb een afgeleide geheimhoudingsplicht, dus alles wat wij bespreken, zal vertrouwelijk worden behandeld.

Vraag gerust een gratis kennismakingsgesprek aan.

E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn