Karin den Oudsten BSc

Hypno- en regressietherapeut | GGZ Agoog | NLP coach | Docent

Werkwijze

Kennismaking
Het eerste - vaak telefonische - kennismakingsgesprek heeft als doel om kort te vertellen wat er bij jou speelt. Soms stel ik een aantal gerichte vragen om te weten of ik je moet doorverwijzen. Als ik denk dat ik jou kan helpen, dan maken we een afspraak voor een intakegesprek.

Intake
Tijdens het intakegesprek (ca. 1,5 uur) vraag ik naar je achtergrond op onder andere medisch en psychosociaal gebied. Tevens vraag ik je om een duidelijke hulpvraag te formuleren en wat je van mij verwacht. Ook laat ik je weten met welke interventie ik jou het beste kan helpen.

Vervolg
Tijdens het traject maak ik gebruik van verschillende interventies, zodat je zelf gaat ervaren waar voor jou de mogelijkheden tot verandering liggen.

Evaluatie
Na het traject vraag ik je om een evaluatie te geven. We kijken terug om na te gaan welke inzichten je hebt gekregen en hoe je daarmee verder kunt.

Aan huis
Als je pas bevallen bent (korter dan 6 maanden), dan is het mogelijk dat ik bij jou aan huis kom. Houd er dan wel rekening mee dat er reiskosten berekend zullen worden. Begeleiding aan huis geldt niet voor hypnotherapie of regressie.

Werkgebied
Een sessie hypnotherapie vindt plaats in mijn eigen praktijk in Hoogvliet. Voor psychosociale begeleiding is mijn werkgebied provincie Zuid-Holland.

Factuur
Via email ontvang je per sessie achteraf een factuur. Je kunt er ook voor kiezen om deze direct via pinbetaling te betalen. Je ontvangt dan achteraf een factuur voor je eigen administratie.

Vergoedingen
Er zijn legio mogelijkheden om uit te zoeken als je wil dat jouw sessies vergoed worden. Lees hier meer over vergoedingen.

Verhinderd
Als een afspraak niet door kan gaan, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten, binnen 24 uur voor onze afspraak. Zonder reden niet op de afspraak verschijnen levert je een no-show factuur op. Lees hier meer over tarieven.

Geheimhoudingsplicht 
Ik heb een afgeleide geheimhoudingsplicht, dus alles wat wij bespreken, zal vertrouwelijk worden behandeld.

Doorverwijzing
Je hebt geen doorverwijzing nodig van een huisarts.

Papieren dossier
Zonder jouw toestemming krijgt niemand inzage in jouw dossier. Van elke intake is er een papieren versie die in een afgesloten dossierkast in mijn praktijk wordt bewaard. 

Digitaal dossier
Van elk gesprek maak ik een verslag. Alle verslagen staan op mijn laptop die beveiligd is met een wachtwoord. 

Elektronisch Cliënten Dossier
Ik ben wel verplicht om een Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) bij te houden. Deze is ondergebracht bij de beroepsvereniging CAT Vergoedbaar.

Maak gerust een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn