Karin den Oudsten BSc

Hypno- en regressietherapeut | GGZ Agoog | NLP coach | Docent

Hypnotherapie en Regressie

Alles wat je tot nu toe in je leven hebt meegemaakt ligt permanent opgeslagen in jouw onderbewustzijn. Dat kunnen leuke en bijzondere ervaringen zijn, maar ook minder prettige herinneringen. Aan al die ervaringen zitten gedachten, gevoelens en gedrag gekoppeld. Je bent je er misschien niet van bewust, maar jouw onderbewustzijn bevat onbegrensde mogelijkheden.

Soms komt een herinnering volkomen onverwacht omhoog. Je maakt het vast weleens mee dat je een geur ruikt die jou doet denken aan je kindertijd. Of je hebt een déjà vu-moment, omdat een situatie jou doet denken aan een eerdere ervaring. Jouw onderbewuste is een unieke innerlijke kracht en beschikt over het vermogen om jouw bewustzijn te kunnen helpen.

Via hypnose kun je direct toegang krijgen tot jouw onderbewustzijn. Op een doeltreffende manier kan meteen de kern van jouw probleem aangepakt worden. Immers, gevoelens en emoties komen vanuit jouw onderbewustzijn, dus het is de plek waar directe verandering bewerkstelligd kan worden.

Hoewel de basistechniek hetzelfde is, kun je een therapeutische hypnosesessie niet vergelijken met hypnose die gebruikt wordt voor entertainment. Het doel van een hypnoseshow is om mensen te vermaken, terwijl het doel van een therapeutische sessie is om mentale en fysieke problemen op te lossen. 

Tijdens een therapeutische sessie houd je de volledige controle over jezelf. Er zullen dus nooit dingen gebeuren die jij niet wil dat er gebeuren. Wil je weten welke fabels er bestaan over hypnose, lees dan hier meer.

Ik leer jou om op een andere manier naar jezelf te luisteren. Je komt dichter bij je eigen ik en krijgt daardoor nieuwe inzichten die je kunt gebruiken om vooruitgang te boeken. Omdat met hypnose meteen het onderbewuste wordt aangesproken, is het mogelijk om allerlei soorten problematiek te behandelen.

Maak gerust een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek


E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn