Karin den Oudsten
Ik leer jou hoe je een nare periode achter je kunt laten 

Reacties Kraamzorg

ZZp-er, Hoogvliet, 15 september 2018, beoordeling: 9

De training is heel goed en duidelijk.
Suzan van Drongelen

Diverse zzp-ers, Hoogvliet, 4 juli 2018, beoordeling: 10

Prima!
Yvonne

Het was een hele duidelijke training, mede door de ervaringen van de cursusleidster. Ik hoop er zeker wat aan te hebben in de praktijk. Het was heel fijn dat het een klein clubje was!
Anoniem

Super! Bedankt voor je openheid.
Anoniem

Zorg-Vuldig, Leiderdorp, 17 april 2018, beoordeling: 8,7

Super goed gedaan, heel duidelijk. Hield mijn aandacht vast.
Anneke Vink

Top, ondanks het heftige onderwerp.
Jolanda Huibers

Ik vind het een hele goede training.
Bianca de Knegt-Rietveld

Heftige bijscholng, omdat het een zwaar onderwerp is, maar erg leerzaam. Complimenten voor de manier waarop je vertelt.
Angelique Hagenaars

Ga zo door, leuk en interessant.
Paula van Maanen

De tijd ging supersnel, doordat het zo interessant was.
Anoniem

Heel interessant. Eigen ervaringsverhaal was erg verduidelijkend en indrukwekkend.
Anoniem

Leerzaam, wel nodig om regelmatig te herhalen.
Wilma Sinteur

Interessant, goed verteld. Fijn ook om persoonlijke verhalen te horen.
Saskia Geuke

Heel fijn om hierover te brainstormen en duidelijk de verschillen te leren. Je brengt het luchtig en heel open.
Debby van Vegten

Goede afwisseling van theorie en opdrachten.
Nettie Roijers

Heel interessant, goed gesproken. Knap hoe je je verhaal vertelt.
Saskia Mourik

Duidelijk en zeer leerzaam geweest.
Ezra de Vos

Leerzaam.
Adila Vogel-Peratta

Heftig, en zeer leerzaam!
Ans Brusche

Zeer goede begrijpelijke training, met veel ruimte voor vragen en met antwoorden waar je wat mee kunt.
Lida van der Meij-Hartevelt

Informatief, duidelijke uitleg, zou meer willen weten en horen.
Monalisa

Het afwisselen van theorie en opdrachten is leuk.
Nelleke van Leeuwen

Goede informatie!
Anoniem

Ik vond het allemaal erg duidelijk.
Joyce van Wijk

Diverse zzp-ers, Spijkenisse, 20 maart 2018, beoordeling: 8,8

Een heel heldere training, veel van geleerd.
Suzan van Dijke

Duidelijke training.
Anoniem

Ik vond het een interessante training.
Angela Jong

Het was een indrukwekkend verhaal. Dankzij een ervaringsdeskundige in dit geval.
Nicoline van Dijk

Ik vond het erg gezellig en leerzaam.
Wilna Boot

Goed.
Anoniem

Ik vond het zeer prettig dat je uit ervaring spreekt.
Jacintha Hendrikse

Super leuk.
J.J. Tarmond

Gezellig en leerzaam.
Anoniem

Diverse zzp-ers, Hoogvliet, 13 februari 2018, beoordeling: 8,9

Hele goede training. Je eigen ervaring is een extra inleving.
Anja Roobol

Hele goede training. Door iemand die weet waar ze over praat.
Suzie Steegmans

Een prettige, leerzame training.
Wilma van Holten

Heel interessant en leerzaam.
Saskia van 't Nedereind

Ga zo door, Karin!
Carla van 't Hoff

Het werd goed en duidelijk uitgelegd.
José de Wijk

Interessant.
Anoniem

Duidelijke training, afwisselend. Uit eigen ervaring, boeiend. Aansluitend op de kraamzorg.
Andra Schouwenburg

Erg goed uitgelegd.
Anoniem

De training geeft een beeld wat je tegen zou kunnen komen in de kraamweek.
Kitty Schilperoord

Diverse zzp-ers, Katwijk, 8 februari 2018, beoordeling: 8,5

Wat een geweldige training, ik ben er werkelijk van onder de indruk. En ga zeker je boek bestellen en lezen.
Henria van der Veen

Ik vond het erg interessant en de eigen ervaringen leerzaam.
Anoniem

Een goede en informatieve training.
Jacqueline Plokker

Erg enthousiast over het onderwerp.
A. Strijd

Veel mogelijkheid voor voorbeelden uit de groep. Veel dingen geleerd en gehoord. Veel besproken.
Anoniem

Eye-openers.
Anoniem

Het was duidelijk.
Anoniem

Dank je wel voor deze training.
Corina Joosten

Prettige cursus en interessant.
Ingrid Seffelaar

Ik bewonder wat je opgezet hebt na je eigen ervaring. Ik heb je boeken gelezen en met de aanvulling van vanavond is mijn kennis zeer uitgebreid. Bedankt daarvoor!
Anoniem

Leerzaam, confronterend, kwetsbaar onderwerp, onderbelicht in de kraamzorg.
Anoniem

Doordat je ervaringsdeskundige bent, komt het goed over. Echt zo knap dat je het openbreekt.
Anoniem

Pittig. Geen avondcursus, eerder 16.00 uur i.v.m. energie.
José Lamboo-Kroos

Diverse zzp-ers, Voorschoten, 26 oktober 2017, beoordeling: 8,9

Super! Bedankt voor je openheid, voor ons zijn het hele duidelijke voorbeelden. Het is de realiteit, hopelijk te herkennen in gezinnen, mocht dit voorkomen.
Evelyn Stoop

Duidelijk, heel leerzaam! Graag tot de volgende scholing.
Anoniem

Het was erg boeiend!
Diane van der Meer

Interessant.
Ria de Boer

Heel erg goed.
Anoniem

Informatief.
Anoniem

Ik ben weer wat wijzer geworden.
Sher Dinmohamed

Een ervaringsdeskundige als jij, echt top! Beter kan het niet uitgelegd worden. Stil van.
Ellis Horstma

Goed.
Anoniem

Heel interessant en belangrijk dat zorgverleners dit kunnen herkennen en signaleren.
Anoniem

Zeer interessant.
Astrid Joosse

Mooi en prettig.
Caroline Akerboom

Interessant onderwerp.
Carla van Wijk

Ik vond het erg goed verteld, en openhartig.
Gabi Schaap

Goed verteld en uitgelegd.
Sonja van der Zwan

Het viel mij tegen. Weinig diepgang of toepasbaarheid voor mij.
Karin van der Heijden.

Diverse zzp-ers, Voorschoten, 19 oktober 2017, beoordeling: 8,7

Heel duidelijk.
Anoniem

Boeiend, leerzaam en interessant. Moet verplicht gevolgd worden als je kraamverzorgster bent.
Annette van der Spek

Goede training!
Thea Valstar

Je geeft leuk les.
Jacqueline Lubben

Heel interessant, veel geleerd.
Jolanda Wesselink

Prima de prima.
Anoniem

Zeer leerzame openhartige training!
Anoniem

Prima training.
Martine Vogelzang

Je bent erg duidelijk geweest in heel de les. Ook wat je zelf meegemaakt hebt, dat maakt het nog duidelijker.
Anoniem

Hele leerzame, informatieve training. Best wel veel.
Anoniem

Verhelderend.
Anoniem

Door de eigen ervaring zeer duidelijk. Best schokkend dat er nog zo weinig echt mee gedaan wordt door hulpverleners.
Tirza Leeuwenburgh

Bureau Klasse Kraamzorg, Voorburg, 9 oktober 2017, beoordeling: 8,4

Heel dapper dat je je eigen verhaal hebt gedaan.
Leona van Dijken

Heftig, maar interessant. Veel van geleerd. Goede en duidelijke uitleg.
Maria Dubbeling

Veel geleerd deze avond. Goed plaatje gekregen waar je op moet letten. Veel respect voor jou dat je je eigen verhaal wilde delen.
Sanne Schuurmans

Ik vond het enorm waardevol en wil je bedanken voor je openhartigheid om je verhaal te vertellen. Ik zit al jarenlang in de kraamzorg, maar weet nu pas goed het verschil tussen kraambedpsychose en postpartum depressie.
Sophie Furth

Een zeer leerzame en interessante bijscholing.
Saskia van Santen

Prima!
Anoniem

Op een warme manier gebracht.
Claudette Crichlow

Heel persoonlijke aanpak maakt het boeiend en interessant.
Anoniem

Leuke en interessante training, een ontzettend belangrijk onderwerp in het beroep kraamzorg.
Nicky Klein Reesink

Ik heb veel bewondering voor je hoe je dit aanpakt. Bedankt voor deze scholing.
Jacqueline van Veen

Ga zo door, je bent een sterke vrouw. 
Jennifer Groenendijk

Bureau Klasse Kraamzorg, Voorburg, 29 juni 2017, beoordeling: 8,3

De training zat goed in elkaar.
Anoniem

Goed, interessant en leerzaam.
S. Peters

Erg interessant, de persoonlijke ervaring erin is heel mooi.
Anoniem

Duidelijk en leerzaam.
Anoniem

Heel interessant en leerzaam.
Anoniem

Erg interessant.
Yvonne van der Meulen

Ik vond het interessant en leerzaam.
Monica Elfrink

Heel erg leerzaam. Ik heb bewondering hoe je over jouw ervaring praat. En vind het heel mooi dat je dit kan delen met anderen. Ik heb hier van geleerd.
Cathy

Goede, fijne training, duidelijk en boeiend!
Bika Cowan

Heftig, informatief, realistisch, zwaar en heel interessant.
Anoniem

Heel interessant en veel geleerd.
Anoniem

BabyCare Kraamzorg, Bilthoven, 22 juni 2017, beoordeling: 8,6

Fijne snelheid, duidelijke stem, fijn naar te luisteren, goede handout
Anoniem

Nu zijn de verschillen en kenmerken duidelijk
Anoniem

Fijne training
Marjan van Doorn

Alles is goed uitgelegd
Anoniem

Fijne training, veel van opgestoken
Mariska de Jong

BabyCare Kraamzorg, Den Haag, 7 juni 2017, beoordeling: 8,6

Duidelijk en afwisselend
Marion Olthof

Goede duidelijke training. Fijn dat je jouw verhaal hebt verteld.
Mirjam Abels

Veel informatie gehad. Dat het door iemand gegeven wordt die het heeft meegemaakt, maakt het nog interessanter.
Amy van der Heijde

Was leuk, interessant!
Anoniem

Informatief, prettig en beeldend.
Anoniem

Werd goed en duidelijk uitgelegd. Ook fijn dat er tussendoor vragen konden worden gesteld.
Angela Plugge

Duidelijke bruikbare info, eigen ervaring ook fijn dat je dat deelt met ons.
Anoniem

Leerzame training, goed om de verschillen te horen.
Yvette Blok

Zeer leerzaam.
Jacqueline Jetten

Je hebt een fijne stem om naar te luisteren. En je houdt de groep geboeid.
Linda van Tol

Leerzame training, had iets meer diepgang gewild.
Claudia Hendriks

Leerzaam.
Anoniem

BabyCare Kraamzorg, Scherpenzeel, 30 mei 2017, beoordeling: 8,3

Eerlijk en open over zichzelf, geeft concrete voorbeelden. Fijne uitleg. Veel geleerd en goede sfeer.
Anoniem

Vond het een leerzame training! Het sprak meer aan, omdat je zelf vertelde wat je had meegemaakt.
Anoniem

Ik vond het een interessante training, voornamelijk omdat het gesproken is uit eigen ervaring. Erg knap verteld! 
Anoniem

Je ervaringsverhalen zijn enorm waardevol.
Anoniem

Goede leerstof en een duidelijke uitleg.
Ingrid Koster

Erg goed, vooral omdat je het uit eigen ervaring vertelt.
Adri Kruyt

Heel interessant en fijn om deze scholing te krijgen.
Sandra van Velthuizen

Interessant.
Bea van de Pol

Superleuk en interessant!
Anoniem

Prima.
Anoniem

Goed.
Anoniem

Duidelijk en ontspannen.
Wilma Huijbers

BabyCare Kraamzorg, Bussum, 15 mei 2017, beoordeling: 8,8

Super gedaan, tot het einde interessant.
Anoniem

Heel leerzaam en goede informatie.
Anoniem

Fijne training, erg interessant.
Anoniem

Prima.
Anoniem

Interessante training, erg leerzaam.
Mara

Weer veel wijzer geworden.
Mariëlle van de Berg

Duidelijk.
Monique Hemelrijk

Veel informatie. Laat iedereen zijn verhaal vertellen. Hier is echt ruimte voor. 
Truus Stimmler

Blij dat ik er bij was. Prima om op de hoogte te zijn van deze stoornis.
Anoniem

Super boeiend, fijn dat er iemand komt die zelf een psychose heeft meegemaakt.
Anoniem

Kraamzeker, Assen, 19 april 2017, beoordeling: 9,2

Fijn om een training te krijgen met eigen ervaringsverhalen.
Anoniem

Reuze interessant en leerzaam!
Anoniem

Zeer interessante training en erg herkenbare dingen die in mijn tijd zeer onderkend werden.
Thea Willers

Heel fijn dat je uit eigen ervaring kan vertellen! Dit maakt het heel leerzaam en interessant.
Marjet Boutkan

Indrukwekkend.
Anoniem

Leerzaam, wekt steeds meer interesse. 
Foekelyn Groenewoud

Super gedaan en mooi hoe dit uit eigen ervaring door Karin is verwoord.
Judith Brink

Leuk! Leerzaam!
Anoniem

Leuk om eigen ervaringen te delen met ons, erg interessant.
Desiree Plasman

Veel informatie, maar goed verteld. Duidelijke filmpjes erbij.
Kityee Lau

Prima training, duidelijk en gemakkelijk te volgen.
Gerda Oosting

Ontzettend leerzaam!
Anoniem

Lunavi, Dongen, 4 april 2017, beoordeling: 8,4

Duidelijk.
Monique Stout

Top! Erg leerzaam. Duidelijk.
Sarah Spanings

Fijne training, met name door eigen ervaringsverhaal.
Rossana Smits

Duidelijk, interessant en sluit aan bij ons werk.
Joyce Siemons

Bedankt voor deze leerzame training! Veel info en nieuwe inzichten gekregen.
Conny Wijkhuyzen

Interessante training.
Anoniem

Indrukwekkend, soms wat onduidelijk.
Anoniem

Ik vond het een fijne, duidelijke en leerzame training.
Anoniem

Fijne training. Duidelijk, prettig dat Karin zelf een ervaringsdeskundige is.
Barbara van Vuuren

Ik vond het een waardevolle training met precies genoeg informatie. Erg leerzaam.
Roxanne Gäde

Praat meer vanuit jezelf. Ik had de opzet graag anders gezien. Niet een verhaal met aansluitend vragen, maar juist starten met uitleg van de vragen en daar meer verdieping van in plaats van theoretische kennis.
Marjolein Damen

Zorg-Vuldig, Leiderdorp, 27 oktober 2016 (groep 1, 15.00 - 18.00 uur), beoordeling: 8,9

Het heeft veel indruk op me gemaakt, best wel heftig
Anoniem

Er werd boeiend verteld, waardoor je het makkelijk onthoudt
Saskia Geuke

Leerzaam, prettig en heel interessant
Saskia Mourik

Zeer interessant en duidelijke training
Anoniem

Goede scholing
Anoniem

Bedankt, ook voor je openhartigheid
A. Noordermeer

Helder, maar toch ingewikkeld
Jantine de Zwijger

Heel leerzaam
Alice Bianchini

Ik vond het een heel interessant onderwerp/training, vooral de eigen ervaringen
Anoniem

Erg leerzaam
Linda Gordijn

Zorg-Vuldig, Leiderdorp, 27 oktober 2016 (groep 2, 19.00 - 22.00 uur), beoordeling: 8,7

Heel nuttig, veel van geleerd!
Iris Hamstra

Goed Karin, en knap dat je les staat te geven!
Milagro de Nie

Ben heel blij dat er zo open over gesproken word en hopelijk mag je ook cursus gaan geven bij huisartsen en verloskundigen
Paula van Maanen

Prima training! Fijn van de punten
Nelleke van Leeuwen

Het zal mij weer scherp houden in mijn vak
Petra van Egmond

Interessant
Bianca de Knegt

Goed uitgelegd
Adela Vogel

Interessant
Anoniem

Was een verhelderende cursus, duidelijk en af en toe met humor
Mirjam Korbee

Erg fijn en leerzaam
Nettie Roijers

Interessant
Wilma Sinteur

Training is goed afwisselend met theorie, filmpjes en casus! Voor een avondtraining vond ik hem iets te lang
Angelique Hagenaars

Verhelderend
Anoniem

Lunavi Kraamzorg, Heukelom, 5 oktober 2016, beoordeling: 8,0

Interessant onderwerp en goed gepresenteerd
Anoniem

Het was een zeer leerzame training
Anoniem

Duidelijk en een goede aanvulling in ons vak
Anoniem

Interessant, informatief en herkenbaar
Sandra de Graaf

Heel interessant
Anoniem

De tijd ging vlug, het was wel veel praten
Anoniem

Zeer interessant
Anoniem

Duidelijk
Anoniem

Klavertje Vier Kraamzorg, Voorburg, 18 februari 2016, beoordeling: 8,0

Heftige leerzame training waar aangrijpende verhalen uitkwamen. Respect voor jou!
Henria van der Veen

Interessant
Ingrid Seffelaar

Handige tips erbij gekregen
Anoniem

Goed. Leerzaam
Anoniem

Veel helderder geworden, zou graag een vervolg doen. Heel interessant!
Tirza Leeuwenburgh

Heel leerzaam!
Mirjam Overduin

Zeer interessant, maar ook veel herhaling van wat op school behandeld is
Sandra Buytelaar

Fijne manier van kennisoverdracht
Simone Mulder

Erg nuttig
Anoniem

We love care Kraamzorg, 's-Gravenpolder, 16 februari 2016, beoordeling: 8,8

Ik vond het een fijne training omdat het een belangrijk onderwerp is en ik hiervoor nog niet veel over wist. Fijn dat ik die informatie nu wel heb
Manon Florusse

Ik vond het een fijne training! Super gedaan, heel leerzaam
Roxanne Klaassen

Heel interessant en leerzaam
Anoniem

Heel leerzaam
Conny Boterhoek

Kraamzorg Sara, Rotterdam, 8 februari 2016, beoordeling: 9,2

Het was een interessante training
Nazife Gök

Erg leerzaam
Anoniem

Ze heeft goede informatie gegeven
Anoniem

Juiste lay-out. Het was pakkend en zorgde voor meer interesse. Goed theoretisch gedeelte. Het komt vaker voor zonder dat je weet dat er sprake kan zijn van een stemmingsstoornis
Salma Sahsah

Prima, duidelijk
Lize Mudde

Interessant onderwerp
Dilek Altiparmak

Informatief
Suzanne Raadschelders

Goed
Anoniem

Zin Kraamzorg, Almere, 4 februari 2016, beoordeling: 8,3

Tijdens deze training was de groepsgrootte 23 mensen. Vantevoren had ik bij de organisatie aangegeven dat het aantal deelnemers teveel is om kwaliteit te kunnen garanderen. Omdat er veel ervaringen loskomen, houd ik het aantal personen tijdens een training meestal rond de 15 personen.

Mijn interesse om nog meer kennis over psyche te krijgen is zeker nog meer aangewakkerd
Patricia Truin

Interessant, leerzaam, blijf zo open. De groep was alleen erg groot
Anoniem

Super, duidelijk en goed opgezet. Teveel mensen, houd het klein
Angela Swalue

Fijne, leerzame en interessante scholing
Anoniem

Goed om van een ervaringsdeskundige te horen wat het daadwerkelijk inhoudt om psychotisch te zijn geweest
Anoniem

Ik vind het heel erg leerzaam
Els Barria

Goede, duidelijke training
Jolanda Coenen

Ik verheug me op de vervolgtraining
Nicole van Essen

Super interessant, erg toegankelijk
Joke Westerhof

Prima training. Heel informatief. Openbaring op sommige punten
Hanneke Willemsen

Erg interessant, veel geleerd!
Anoniem

Heel open en goede training. Groep was iets te groot en sommigen kwamen 'vaak' aan het woord
Anoniem

Ik heb heel veel geleerd. Veel wist ik niet
Elske Morren

Prima training
Gwen

Leerzame nuttige training
Anita Bos-Kroonenberg

Geboortecentrum, Amsterdam, 11 januari 2016, beoordeling: 8,5

Erg interessant en duidelijk
Daniëlle van Beilen-Koningen

Interessant
Jolanda de Jager

Openhartige training, duidelijk ook door ervaringsverhalen
Marika Peto

Fijn om zo een brede basiskennis te verkrijgen. Door ervaringen uit het werk onthoud je het ook beter
Annet Galjaard-Hoogervorst

Erg informatief
Anoniem

Ik zal nu meer vragen durven stellen als ik vermoedens heb wat betreft deze stemmingsstoornissen bij een kraamvrouw
Jane van der Smitte

Vond de training een eyeopener i.v.m. tijd na de partus. Dat dit kan optreden en toch gerelateerd is aan de partus
Mirjam van Urk

Werd tot het eind geboeid
Anoniem

Duidelijk, herkenning
Nancy Nortan

Prima!
Beata

Was een vlotte training. Geen moment afgedwaald
Florence Lafargue

Mooie training. Erg leerzaam
Esther van Ingen

Heel interessant, ik wil ook de volgende training doen!
Esther van der Ark

Geboortecentrum Origine, Breda, 21 december 2015, beoordeling: 8,1

Er is alle ruimte voor vragen en opmerkingen.
Anoniem

Knap gedaan, helemaal duidelijk.
Anoniem

Heel duidelijk, heel erg leerzaam.
Anoniem

Super goede training.
S. Kusters

Heel knap, omdat je het zelf allemaal hebt meegemaakt.
C. Monden

Drie uur was eigenlijk nog te kort, erg interessant en goed te volgen.
Anoniem

Veel geleerd, goede sfeer.
Saskia Bink

Ik vond het een duidelijke en leerzame training.
Miranda van Os

Careyn Kraamzorg, Vlaardingen, 14 december 2015, beoordeling: 9,0

Een ontzettende leerzame avond mede door eigen ervaringen. Het wordt wel heel concreet gemaakt.
Marieke Bijlsma-Plaggenmarsch

Een leerzame avond. En op een prettige manier gegeven. 
Hannah de Reuver

Fantastisch!
A.M.G. van Kester

Karin kan het heel duidelijk brengen. Een fijne training.
Sascha van Sikkelerus

Fijne docent! Prettig om naar te luisteren en boeiende lesstof!
Marquerite v.d. Hoek

Goed en zeer leerzaam!
Anoniem

Je krijgt genoeg informatie, er moet niet meer bij anders wordt het teveel.
Anoniem

Omdat je het zelf hebt meegemaakt, kwam het heel prettig over wat je vertelde.
Anoniem

Erg duidelijke uitleg.
Anoniem

Heel leerzaam!
Anoniem

Leerzaam.
Wilma Vendelbosch

Zeer interessant.
Suzanne Wenning

Careyn Kraamzorg / Zuidzorg, Breda, 26 november 2015, beoordeling: 8,5

Je vertelt op een boeiende manier, en je betrekt ons er goed bij. Je eigen ervaring maakt het extra interessant. 
Anoniem

Een hele fijne training.
Hanneke Wouters

Heel interessant, door de casussen heel levendig. Door voorbeelden uit eigen leven eveneens.
Anoniem

Goede training, een ervaringsdeskundige! Heel fijn.
Anoniem

Heel interessant. Duidelijke uitleg.
Mieke van Kollenburg

Interessant.
Anoniem

Ik vond het erg leerzaam en interessant, zinvolle avond!
Sonja Toes

Interessant en leerzaam.
Daniëlle van den Biggelaar

Een leerzame training.
Anoniem

Helder en duidelijk! Wel heftig.
Gerrie van Doorn

Een leerzame avond.
Anoniem

Ik vond het erg interessant, veel informatie, maar dat komt door mijn "vol hoofd". 
Anja Michelbrink

Duidelijk gegeven.
Anoniem

Leuke en leerzame avond.
Miriam Zwaan

Careyn Kraamzorg, Vlaardingen, 23 november 2015, beoordeling: 8,3

Ik vond het een duidelijke en leerzame training waar voor mij veel herkenning was.
Maritsa van der Voort-Gravekamp

Ik vond het allemaal duidelijk verteld en uitgelegd.
Esther Moesman

Prima presentatie, bedankt!
Anoniem

Het was een informatieve avond, op een fijne manier gebracht.
Anoniem

Het was goed opgezet, duidelijk en herkenbaar.
Fieneke Switzar

Het was een duidelijke workshop, ook ervaringen en het herkennen maakte het concreter.
Nathalie Versprille

Indrukwekkend en zeer leerzaam. Alles is bespreekbaar.
Anoniem

Het was te kort. Heel interessant, zou er meer van willen weten.
H.M.A. van Eyk

Interessant...en bruikbaar in ons vak!
Liesbeth Mulder

Careyn Kraamzorg, Alphen aan de Rijn, 2 november 2015, beoordeling: 8,5

Ik heb er zeker van geleerd. Bijvoorbeeld wat nu precies manisch depressief is. Wat is het verschil tussen een depressie en psychose. Hoe herken je dit?
Helma Suijker

Ik vond het leuk en leerzaam
Anoniem

Het was leerzaam en interessant.
Conny Lamberts

Je geeft de training goed, het was zeer leerzaam en interessant.
Daniela Jordaan

Ga zo door, duidelijk en boeiend.
Sonja Kerkvliet

Een hele fijne training. Alles werd goed uitgelegd en er was ruimte voor vragen.
Brigit Riphagen-van Kouwen

Erg leerzaam voor ons vakgebied
Thea Jaarsveld-van Gorkum

Het was erg duidelijk en boeiend.
Shelley van der Deen

Was heel fijn en duidelijk.
Anoniem

Ik vond het echt een hele leuke training met veel goede voorbeelden om de situaties weer te geven en zo een beeld ervan te krijgen. Heel leerzaam! En je wist heel veel van het onderwerp.
Melissa van der Horst

Ik vond het erg leerzaam.
Nelleke de Bruin

Kraamcentrum DAT, Middelburg, 21 mei 2015, beoordeling: 8,3

Een duidelijke leerzame training met praktijkvoorbeelden. Mooi dat jij je ons een beeld geeft van wat je hebt doorgemaakt, dit maakt de training minder abstract.
Margreet Robijn

Altijd fijn als iemand uit eigen ervaringen vertelt.
Anjes Hooft

Heel natuurlijk uitgelegd, eerlijk en open. Heel fijn.
Karin Visbeen

Fijn om voorlichting te krijgen van iemand die praktijkervaring heeft. Super!
Anoniem

Mooie afwisselende training.
Lizzy van Tatenhove

Een hele goede bijscholing waardoor je het echt leert herkennen en begrijpen. Er is nog veel taboe over.
Diana

Karin geeft een goed onderbouwde theorie. Hierin geeft ze open haar eigen bevindingen in weer.
Elize Wigmans

Wees open over je situatie tegenover je medemens.
Monique Boel

Duidelijke en fijne training om bij te wonen.
Anoniem

Zeer leerzaam.
Anoniem

Duidelijk, informatief, goede training!
Denise Veenhof

Goede uitleg, erg duidelijk en leerzaam.
Els den Outer

Super interessant.
Anoniem

Leerzame scholing, erg duidelijk.
Mariska Glasbergen

Bijzonder interessante presentatie, zeer duidelijk.
Anoniem

Heel fijn om wat handvatten te krijgen en ervaringen te delen.
Nicole Meijer

Zeer interessante bijscholing, veel geleerd.
Hetty Roos

Goede praktische scholing door ervaringsdeskundige met veel kennis.
Anoniem

Een heel belangrijk onderwerp waarvan je veel leert om te herkennen.
Brenda Vreeke

Leerzame, zinvolle training.
Anoniem

Kraamcentrum DAT, Heenvliet, 22 april 2015, beoordeling: 8,0

Zeer leerzaam en een actualiteit die nog veel meer bespreekbaar gemaakt moet worden.
Gaby de Wit

Het eigen verhaal maakte diepe indruk.
Christa Ruter

Bespreek met aanstaande ouders dat er niet altijd een roze wolk is, dat het ook anders kan lopen.
Anoniem

Het zou fijn zijn als er vantevoren meer bekend is en behandeld wordt, dan kan een kraambedpsychose misschien wel voorkomen worden.
Anita Kievit

Ik vond het een zinvolle avond. Goed en duidelijk uitgelegd.
Els Blom

Fijn dat je dit doet!
Anoniem

Emotioneel is het een zwaar onderwerp, maar wel erg leerzaam.
Petra

Leerzame avond!
Petra van Yperen

Een leerzame avond.
Melanie de Jong

Kraamcentrum DAT, Barendrecht, 21 april 2015, beoordeling: 7,7

Ik vond dit een erg nuttige scholing, omdat ik zeker weet dat dit een onderkend probleem is.
Regina Sparreboom

Een hele interessante bijscholing. Erg leerzaam.
Anoniem

Fijn dat er steeds meer taboe over dit onderwerp doorbroken wordt.
Marlies van Eekeren

Erg leerzame avond, alles is een stuk duidelijker geworden.
Nienke Verheij

Prettige bijscholing.
Anoniem

Erg interessant en leerzaam.
Anita Roos

Fijn om je kennis weer te vergroten.
Willie van der Waal

Een hele goede bijscholing gehad, een hele duidelijke uitleg.
Ingrid van Wingerden

Altijd goed om kennis te vergroten.
Bianca Boertje

Kraamcentrum DAT, Heenvliet, 14 april 2015, beoordeling: 8,1

Bedankt voor je persoonlijke verhaal, erg dapper! Terwijl je je er niet voor hoeft te schamen, fijn dat je het bespreekbaar maakt voor vrouwen die zich wel schamen.
Ingrid van Ellen

Duidelijke uitleg! Fijn dat je uit eigen ervaring spreekt.
Bianca Wolters

De training is op een leuke manier verteld. Met ervaringsverhalen is de uitleg nog duidelijker.
Miranda van Gils

Duidelijke en leerzame les!
Anoniem

Goede training!
Anoniem

Ik wist niet dat dit zo vaak voorkomt!
Arina v.d. Waal

Duidelijke theorie.
Anoniem

Wat zal dit voor velen een eye-opener zijn!
Anoniem

Duidelijk verwoord. Knap dat je je zo openstelt! Eigen verhalen zijn altijd interessant.
Sanne

Leerzame scholing!
Jacqueline Smit

Heel educatief voor wat betreft de zelfreflectie.
Francisca Pasten Gonzalez

Heel goed dat dit er is, fijn voor lotgenoten!
Anoniem

Kraamcentrum DAT, Barendrecht, 31 maart 2015, beoordeling: 7,5

Verdieping van vakkennis en super belangrijk om zaken als dit te kunnen signaleren met de aangereikte handvatten. Thanks!
Bianca Lodder

Ik hoop dat ik nog meer in gezinnen kan signaleren.
Monique Zoutewelle

Leerzame avond waardoor ik in de toekomst meer handvatten heb gekregen om mensen met psychische problemen te helpen.
Anita van Asperen

Alertmaker, deze cursus. Hopelijk dat mede door ons het onderwerp bespreekbaar wordt.
Anoniem

Belangrijk en interessant om te kennen en herkennen.
Britta Lotte

Hele waardevolle avond in een fijne sfeer met voldoende ruimte voor interactie.
Monique van ‘t Zelfde

Het is voor een kraamverzorgende van belang wat je kunt doen als iemand in deze situatie komt.
Nancy Kuwoe

Sorry dat het een laag cijfer is (cijfer 2), maar ik vind dat er geen duidelijk beeld gegeven wordt hoe te kennen en herkennen! Er is veel verteld wie of wat voor stemmingsstoornis heeft, maar totaal niet inhoudelijk. Ik hoor heel veel over wat jij gehad heb, gedaan hebt en wat je doet. Het is niet interessant om te weten wat BN-ers hebben! Met deze cursus is totaal niet tot zijn recht gekomen wat de titel aangeeft!
Patricia Eijlander

Thebe Kraamzorg (team 3.5), Tilburg, 24 november 2014, beoordeling: 8,5

Geweldig, die openheid van jou. Daar heb ik bewondering voor. Wij hebben veel geleerd op een mooie manier.
Yvonne van Hees

Geweldig dat je zo open bent.
Corrie Vissers

Door jouw levensverhaal wordt het allemaal duidelijk, begrijpelijk en heel dichtbij.
Sascha de Jong

Jouw eigen verhaal maakte het onderwerp heel duidelijk.
Natasja Hultermans

Het kan iedereen overkomen.
Monique Elderkamp

Fijn dat we hier meer over weten.
Mariëtte Brouwer

Erg leerzaam, vooral omdat je uit eigen ervaring kan vertellen.
Angèle Daanen

Fijn om er open over te zijn en duidelijk uitgelegd van de hoed en de rand.
Anne-Marie van Brakel

Heftig, leerzaal, erkenning.
Marjo v.d. Hout

Thebe Kraamzorg (team 3.1), Tilburg, 20 november 2014, beoordeling: 8,8

Een verheldering over het onderwerp psychose, fijn om er meer van te weten. Draag 't zeker verder uit.
Wilhelmien van den Enden 

Zeer interessant, een aanrader.
Angelique van der Ven 

Super interessant en leerzaam.
Marieke de Kort

Fijn om te horen dat met professionele hulp een kraambedpsychose weer helemaal goed kan komen en dat er aandacht aan dit onderwerp gegeven wordt.
Gaby Przytulla

Een aanrader voor iedereen die te maken heeft met zwangerschap en geboorte.
Marianne Verduijn 

Een erg leerzame scholing, ben er erg blij mee dat ik deze gehad heb.
Carola Peters 

Een hele leerzame scholing.
Marjan Klerks