Karin den Oudsten

Hypno- en regressietherapeut | GGZ Agoog | NLP coach | Docent

Werkwijze

Kennismaking

Het eerste - vaak telefonische - kennismakingsgesprek heeft als doel om kort te vertellen wat er bij jou speelt. Soms stel ik een aantal gerichte vragen om te weten of ik je moet doorverwijzen. Als ik denk dat ik jou kan helpen, dan maken we een afspraak voor een intakegesprek.

Intake

Tijdens het intakegesprek (ca. 1,5 uur) vraag ik naar je achtergrond op o.a. medisch en psychosociaal gebied. Tevens vraag ik je om een duidelijke hulpvraag te formuleren en wat je van mij verwacht. Ook laat ik je weten met welke interventie ik jou het beste kan helpen.

Vervolg

Tijdens het traject maak ik gebruik van verschillende interventies, zodat je zelf gaat ervaren waar voor jou de mogelijkheden tot verandering liggen.

Evaluatie

Na een begeleidingstraject vraag ik je om een evaluatie te geven. We kijken terug om na te gaan welke inzichten je hebt gekregen en hoe je daarmee verder kunt.

Begeleiding

  • Voor mijn begeleiding ben ik als therapeut aangesloten bij CAT Complementair;
  • Je hebt geen doorverwijzing nodig van een huisarts;
  • Behalve jij en ik krijgt niemand zonder jouw toestemming inzage in jouw persoonlijke dossier.

Aan huis

Als je pas bevallen bent (korter dan 3 maanden), dan is het mogelijk dat ik bij jou aan huis kom. Houd er dan rekening mee dat er reiskosten berekend zullen worden. Begeleiding aan huis geldt niet voor hypnotherapie.

Werkgebied

Een sessie hypnotherapie vindt plaats in mijn eigen praktijk in Hoogvliet. Voor psychosociale begeleiding is mijn werkgebied regio Rotterdam.

Factuur

Via email ontvang je per sessie achteraf een factuur. Je kunt er ook voor kiezen om deze direct via pinbetaling te betalen. Je ontvangt dan achteraf een factuur voor je eigen administratie.

Vergoedingen

Er zijn legio mogelijkheden om uit te zoeken als je wil dat jouw sessies vergoed worden. Lees hier meer over vergoedingen.

Verhinderd

Als een afspraak niet door kan gaan, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten, binnen 24 uur voor onze afspraak. Zonder reden niet op de afspraak verschijnen levert je een no-show factuur op. Lees hier meer over tarieven.

Geheimhoudingsplicht 

Ik heb een afgeleide geheimhoudingsplicht, dus alles wat wij bespreken, zal vertrouwelijk worden behandeld.

Maak gerust een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn