Hypnotherapeut | Coach | Docent | Spreker
 

Beoordelingen Verpleegkunde

LUMC Leiden, 10 oktober 2018
Gastlessen 'Psychische problemen in de kraamperiode'
Verpleegkundigen obstetrie - 16 personen
Gemiddelde beoordeling: 8,5


Lees hier de vragen (en antwoorden) die tijdens deze les gesteld werden.


Hele interessante les. Erg openhartig met eigen filmpje en staat open voor alle vragen. Knap dat je er zo open over bent en taboes wil doorbreken.
Sanne

Ervaringen trekken de aandacht. Ingrijpend en informatief.
Crystal

Erg leerzame en interactieve gastles gehad. Heel bijzonder dat je als ervaringsdeskundige je eigen verhaal en ervaring met een kraambedpsychose kwam vertellen.
Stephanie Wolting

Hele indrukwekkende les. Zeer afwisselend, een prettige uitleg.
Nina Scholman

Ik wist er weinig vanaf, nu veel meer. Ook interessant dat jij als ervaringsdeskundige voor de klas staat. Je praat erg open en eerlijk over psychose. Mooie les!
Joyce

Ik vond het een interessant onderwerp, omdat ik er weinig kennis en ervaring mee heb. Ik vind het heel goed dat hulpverleners hierin geschoold worden.
Anoniem

Nadat ik dit college heb gevolgd, ben ik geïnspireerd en gemotiveerd om mijn collega's hier meer over te vertellen. Er wordt nu namelijk te weinig met postpartum psychische klachten gedaan.
Josje Timp

Erasmus MC, gastlessen Postpartum Depressie (PPD) en Kraambedpsychose (PPP)
Verpleegkundigen kinderafdeling en obstetrie
Rotterdam, 12 april 2018
Beoordeling: 8,3


Lees hier de vragen die tijdens deze les gesteld werden.


Hartelijk bedankt voor jouw openheid! Het was een prachtige les, succes met alles!
Johan Verheij

Bedankt voor het gastcollege. Je hebt je verhaal met veel gevoel verteld, waardoor wij er in meegenomen zijn en een reëel beeld hebben gekregen van kraambedpsychose. Top!
Eva

Ik vind het stoer van je dat je van een negatieve ervaring zo een omkeer hebt kunnen maken om er het positieve van in te zien en zo andere vrouwen te helpen. Bedankt voor het delen van je verhaal.
Anoniem

Het is wel een tegenstrijdigheid: heftig aan de ene kant en fascinerend aan de andere kant. Eigen ervaring geeft het een extra kracht. 
Catherine

Wat moedig en dapper dat je dit werk doet en je verhaal zo mooi heeft verteld. Bedankt!
Michella

Erg indrukwekkende gastles, ook interactief. Een aanrader voor alle zorgverleners die in aanraking komen met kraamvrouwen.
Ilse

Ik vond de les erg interessant. Het is fijn dat er zo open over wordt gesproken en dat er een open houding is voor alle vragen.
Esmee

Ik heb heel veel respect voor jou, hoe je in het leven staat na wat je allemaal hebt doorgemaakt. Je gedrevenheid en de wens dat meer mensen hier alles over moeten weten, zal voor veel moeders die dit ook doormaken, enorme steun zijn! Ik wens je alle goeds en veel succes met je verdere loopbaan en in je leven samen met man en kinderen.
Jacqueline

Hele mooie en interessante gastles. Heel bijzonder dat je zo open je eigen ervaringsverhaal hebt verteld voor de klas.
Berthina Tanis

Interessante lessen, zeker met de voorbeelden uit eigen ervaring. Dat maakt alles meer helder.
Anoniem

Erg professioneel! Veel kennis en ervaring. Het heeft mij geraakt, bedankt!
Lisanne Berting

Interessante les over een kraambedpsychose met veel interactie. Goede voorbeelden en antwoorden op de vragen. Knap dat je zo open over je persoonlijke verhaal kan en durft te vertellen!
Anoniem

Bedankt voor de interessante en boeiende scholing. Ik geloof zeker dat veel vrouwen in een zelfde situatie veel aan je begeleiding zullen hebben.
Kim van Deursen

Je vertelt op een indrukwekkende manier. Het verhaal blijft hangen en komt binnen!
Nienke

Erg veel respect voor wat je nu met je ervaring doet. Zeer leerzaam. 
Kirsten Derks

Goede gastles met duidelijke info. Zeer nuttig. Ervaring voegt er veel aan toe, net als de filmpjes. Duidelijk beeld.
Daphne Schuiling

Fijne gastles met veel interactie. Het bijwonen van deze les heeft zeker een meerwaarde voor mijn beroepsuitoefening.
Hélène Bekers - de Vos

Heel veel respect voor de manier waarop je dit allemaal hebt verwerkt en nu anderen helpt. Veel mensen kunnen hier van leren en hopelijk wordt het stigma minder. Super gedaan!
Sigourney Lansman

Babyconsulenten Nederland, Basistraining Psychiatrie
Verpleegkundig babyconsulenten
Apeldoorn, 17 november 2017

Voor de vrouwen met een kwetsbaarheid voor psychische aandoeningen kun jij het verschil maken. Door van jouw ervaringen je kracht te maken en deze te delen, kun je andere vrouwen ondersteunen in datgene wat ze nodig hebben. Het was fijn om deze training te volgen.
Anita Spiegels

Ik ben onder de indruk van je presentatie, en vooral wat dit losmaakt bij de verpleegkundigen. De onbekendheid is zo groot en daarom is het ontzettend fijn en belangrijk dat je jouw verhaal en alle informatie wil delen.
Eva van der Schaaf

Fijn om een ervaringsdeskundige te horen.
Anoniem

Karin heeft een prettige manier van doceren.
Anoniem

Er is voldoende ruimte om vragen te stellen.
Anoniem

Karin is een prima gastspreker.
Anoniem

Deze training geeft mij nieuwe inzichten ten aanzien van psychose.
Anoniem

Het is een duidelijke presentatie, een goede opbouw, ik ben zeer tevreden.
Anoniem

De training is heel interactief.
Anoniem

Het was een duidelijke presentatie, er waren goede tips en leerpunten.
Anoniem

Je eigen verhaal was erg goed.
Anoniem

Het was een top presentatie!
Anoniem

Er was een goede interactie met de groep.
Anoniem

Albeda College, gastlessen Psychiatrie
Verpleegkundigen
Rotterdam, 7 november 2017
Beoordeling: 8,6

Een indrukwekkend verhaal wat voor een eyeopener kan zorgen bij hulpverleners door de kritische en opbouwende blik.
M. Beijer, docent Albeda

Leuke vlotte les, vooral leerzaam.
Ouarda el Aassaoui

Duidelijk verhaal met inzichtelijke onderdelen. Fijn om de ervaring van de andere kant te kunnen horen.
Anoniem

Een duidelijke presentatie, die goed weergeeft hoe een kraambedpsychose in elkaar steekt. Erg leerzaam, en d.m.v. eigen ervaring erg duidelijk.
Sanne Buitelaar

Een gastles die je raakt en je ogen opent.
Anoniem

Zeer open en begrijpelijk verhaal. Een kijkje in het leven van de mens achter 'de patiënt'.
Marlinka

Een erg interessante gastles gehad. Twee uur lang aandachtig geluisterd. Hele fijne afwisseling van verschillende lesmethoden, veel van geleerd!
Lysanne

Veel geleerd tijdens deze gastles. Karin heeft haar kennis op een luchtige manier verteld.
Sophia van der Wee

Heel knap dat je uit je psychose-ervaring iets positiefs heb weten te halen, en dat je nu andere moeders begeleidt.
Joy

Erg interessante les, vooral doordat het verteld wordt door een ervaringsdeskundige. Ook belangrijke informatie opgedaan voor eventuele vervolgopleiding.
Iris

Erasmus MC, gastlessen Psychiatrie
Verpleegkundigen kinderafdeling en obstetrie
Rotterdam, 12 oktober 2017
Beoordeling: 8,2


Lees hier de vragen die tijdens deze les gesteld werden.


Erg interessante les die zeker impact geeft en een goed beeld van de praktijk. Veel werkopdrachten zodat je zelf na kan denken en de aandacht erbij houdt. Knap hoe je alles opgepakt hebt en er open over kan zijn.
Suleika van der Veeken

Ik vind het knap om zo je eigen ervaringen te vertellen. Dat heeft een impact en komt binnen.
Loes Paantjens

Ontzettend interessante scholing. Door de video's, voorbeelden en nabesprekingen was alles heel duidelijk. Ziektebeelden zijn hierdoor meer gaan 'leven'. Bedankt voor de voorbeelden en openheid!
Lyllou de Koning

Bedankt voor het delen van uw ervaringen en het geven van handvatten in de begeleiding van (kraam)vrouwen met een psychose. Het tonen van de film 'Kraambedpsychose' was erg ontroerend, maar gaf een heel helder beeld van hoe heftig een psychose is geweest voor u en uw gezin.
Odile Horssels

Een hele interessante en leerzame les waardoor je je als verpleegkundige bewust wordt van wat er kan gebeuren bij psychiatrische stoornissen in het kraambed.
Anoniem

Niemand weet dit, totdat je ermee te maken hebt. Dapper als je erover durft te vertellen, om anderen bewust te maken en mensen te helpen om dit bij anderen te herkennen.
Anoniem

Interessante les, waardoor ik als verpleegkundige een andere kijk heb gekregen op postpartum depressie en psychose, en beter kan observeren en ondersteuning kan bieden. Veel geleerd!
Coralie

Heftig verhaal, dapper dat je op deze manier ons bewust maakt van deze 'stoornis'. Vrouwen met postpartum depressie en kraambedpsychose hebben echt hulp nodig.
Sabine

Heel knap dat je jouw verhaal met ons deelde. Respect voor de moeders die dit doen. Bedankt.
Salma

Erg interessant om de kant van een ervaringsdeskundige te horen. Mooi hoe je op deze manier nu ook andere mensen kan helpen!
Manon van Meer

Fijn, leerzaam college wat mij een goed en duidelijk beeld geeft van een kraambedpsychose.
Anoniem

Heel knap dat je dit allemaal hebt gedaan en hebt kunnen uiten.
Anoniem

Ik vind het knap dat je als ervaringsdeskundige jouw verhaal wil delen met ons als toekomstig kinder- en obstetrieverpleegkundigen. Erg leerzaam!
Kirsten

Interessant, indrukwekkend, leerzaam en een eye-opener!
Kim van Rouwendaal

Indrukwekkend verhaal, zeer interessant en leerzaam voor de beroepsgroep.
Desiré Brussen-Klip

Ontzettend leerzame lessen. Heel knap om na al die ervaringen zo in het leven te staan en er het beste uit te halen. Zeker nuttig voor de carrière als obstetrieverpleegkundige. Bedankt!
Anoniem

Interessant en indrukwekkend!
Colinda van Gurp

Erg leuke interactieve les, ik heb er van genoten. Bedankt!
Anoniem

Interactieve gastles waarin afwisseling tussen presentatievormen, eigen ervaringen en ervaringen van anderen de les interessant houden. Je bent heel open en begripvol in je communicatie.
Demi Drieman

Zeer leerzame interessante les met veel interactie. De persoonlijke verhalen doen iets met je en maakt dat je je extra voor de moeders die dit meemaken, wil inzetten.
Judith Adriaenssens

Dapper om dit zo met ons te delen! De film raakte mij diep, maar zeer leerzaam en zo te zien en te voelen.
Wendy de Waard

Je geeft leuke, leerzame en vooral interessante colleges. Er is veel interactie.
Anoniem

Bedankt voor deze leerzame dag. Doordat jij je ervaringen met ons hebt willen delen, kunnen wij als verpleegkundigen vrouwen met een kraambedpsychose beter begrijpen en verzorgen. Ik vind je een erg sterke en positieve vrouw. Je doel heb je meer dan bereikt.
Naomi van der Rassel

Wat ben je een ongelofelijk sterke en krachtige vrouw. Heel knap hoe je hiermee bent omgegaan en het kan overbrengen aan anderen. Ga hier vooral mee door en schaam je niet. Bedankt.
Chantal Heijboer

Zeer indrukwekkende les.
Aranka de Haas

Erasmus MC, gastlessen Psychiatrie
Verpleegkundigen kinderafdeling en obstetrie
Rotterdam, 16 maart 2017
Beoordeling: 8,2

Zeer dapper om zo'n les te kunnen geven en zo open te zijn over werkelijk waar alle aspecten die bij een postpartum psychose komen kijken. Heel knap dat alle vragen naar eerlijkheid beantwoord konden worden.
Denise Vonk

Ik vond het een heftige, mooie en interessante les. Ik vind het echt een aanrader op scholen ter verduidelijking.
Rianne de Waal

Bedankt voor je eerlijkheid en inzicht over deze intieme en kwetsbare periode in je leven. Hier ga ik zeker nog eens aan terugdenken!
Jenny Beurskens

Veel informatie uit eigen ervaring waardoor veel inzicht in het ziektebeeld, hierdoor interessant. Film uit eigen ervaring vertelt het verhaal aan de hand van foto's.
Larissa

Heel erg interessant en leerzaam voor verpleegkundigen. Je wordt letterlijk meegenomen naar de periode van de psychose. Je bent een sterke vrouw! Respect dat je je nu zo inzet voor anderen!
Anoniem

Adembenemend, je wordt meegenomen in een realistische film. Het vergroot het begrip voor vrouwen met een psychose of deze hebben gehad. 
Anoniem

Heel bijzonder om zo open je verhaal te kunnen vertellen.
Anoniem

Fijne les. Duidelijk en geeft goed inzicht in de gedachten en gevoelens tijdens een psychose. Ik zou graag haar boek lezen. Knap en respect.
Sanne de Vries

Interessante les. Bijzonder en goed dat je je eigen verhaal zo open vertelt. En goed dat je hierdoor andere vrouwen ermee kan helpen en mensen in de zorg goed kan inlichten.
Shannen van de Ruit

Ik vind het heel knap dat je zo uitgebreid je verhaal doet. Het heeft echt indruk op mij gemaakt.
Yvette van der Tuijn

Bedankt voor het delen van je persoonlijke verhaal. Je openheid hierover is bewonderenswaardig en leerzaam voor ons als toekomstig obstetrie- en kinderverpleegkundigen.
Anoniem

Veel herkenbare gevoelens. Fijn dat dit uit de taboesfeer gehaald wordt. Respect voor de dames van de video, en respect voor u!
Vivian Hubregtse

Heel knap om zo'n heftige periode te kunnen delen met onbekenden, zodat zij er iets van kunnen leren en het kunnen meenemen in hun werk!
Priscilla Clement

Hele interessante les! Door deze les kan je wat beter begrijpen wat iemand in een psychose voelt en wat het doet met de omgeving!
Cheryl

Karin vertelt boeiend en staat open voor al je vragen. Er is niks boeienders dan een ervaringsdeskundige die zijn of haar verhaal vertelt. Waardering voor Karin en haar man Rick hoe hij is omgegaan met de situatie!
Anoek

Interessant om het proces van een kraambedpsychose te horen van een ervaringsdeskundige. Goed inzicht kunnen krijgen omdat u er zo open over bent. Erg leerzaam.
Denise de Haas

Het is heel erg moeilijk om je een voorstelling te maken van wat een postpartum depressie en psychose daadwerkelijk inhouden. Vandaag vanuit de kwetsbaarheid van een ervaringsdeskundige een kijkje kunnen nemen en het gevoel een beetje kunnen ervaren. Erg leerzaam!
Lyanne vd Bogaard

Tot slot nog een lieve reactie die bestemd is voor mijn man: 
Heel erg knap hoe je je vrouw gesteund hebt!
Cheryl

Erasmus MC, gastlessen Psychiatrie
Verpleegkundigen kinderafdeling en obstetrie
Rotterdam, 19 november 2015
Beoordeling: 8,7

Dit was een zeer indrukwekkende workshop, het was duidelijk. En bij vragen konden we deze stellen. U heeft een fijne open houding.
Danielle.

Prettig interactief. Vragenemmertje vind ik leuk, maar vooral dappere oplossing!
Anette Jansen

Een ervaringsdeskundige maakt dat het levendig wordt. Knap dat je dit zo allemaal kan vertellen. Je merkte ook dat de klas aan je lippen hing!
Anoniem

Helder en duidelijke stem, enthousiast gebracht.
Anoniem

Duidelijke workshop. Fijn dat er ook uit eigen ervaring verteld wordt wat het inhoudt door de ervaringen en informatie die erbij wordt gegeven.
E. Hilger-vd Graaf

Heel leerzaam en confronterend. Knap dat u dat zo voor een groep kan benoemen en uitleggen.
Anoniem

Heel erg mooi en knap hoe je je verhaal vertelt en overbrengt.
Anoniem

De workshop heeft heel veel indruk op me gemaakt. Heb nu eindelijk 'echt' een beeld van hoe het is.
Anoniem

Heel duidelijk, mooi en eerlijk verteld. Respect.
Anoniem

Goed verteld! Emmertje is ook leuk.
Cheryl van der Linde

Goede workshop, duidelijk. Studenten worden aan het werk gezet. Goed om dit uit de praktijk te zien.
Deborah Verboom

Waardevolle inzichten vanuit patiëntenbeleving, erg van belang voor inlevingsvermogen!
Sharina Hooi

Knap om het allemaal zo open te vertellen en ons mee te nemen in je verhaal.
Paulien Favier

Dapper om je eigen gevoelens zo open te bespreken.
Anoniem

Heel leerzaam om les te krijgen van iemand die het zelf heeft meegemaakt. Nu heb ik een duidelijk beeld.
Anoniem

Leerzaam, maar vooral indrukwekkend. Je kan je als zorgverlener bijna niet voorstellen hoe heftig dit is.
Anoniem

Helemaal top, ook de handout is fijn.
Anoniem

Heel interessant. Leuke onderdelen. Theorie, maar ook veel actieve dingen en ervaringen. Heb het als een leuke workshop ervaren, erg indrukwekkend. Een eye-opener. Bedankt!
Anne

Aangrijpende workshop. Geeft een goed beeld van een psychose.
Suzanne

Goede workshop. Casussen maken het levendig en geven een goed inzicht. Het wordt duidelijk verteld.
Anoniem

Erg fijn dat u zo open staat voor vragen. Alles wordt beantwoord en niets was vervelend.
Anoniem

Goed uitgelegd.
Anoniem

Heel knap hoe je je eigen verhaal zo kan vertellen. Het maakt het bespreekbaar voor anderen.
Mariët

Indrukwekkend, goed uitgelegd!
Judith Antonissen

In één klap duidelijk wat een kraambedpsychose inhoudt en ook hoe belangrijk mijn rol als verpleegkundige is bij de herkenning ervan.
Lindy

Ik vind het top en interessant!
Anoniem

Duidelijke workshop. Goed om deze te krijgen van een ervaringsdeskundige. De ervaring die gedeeld is, kan ik toepassen in de praktijk.
Nina Scova Righini

Erg leerzaam, respect voor je dat je dit zo goed kunt verwoorden en over kan dragen aan anderen. Het is een heftige ervaring.
Denise van Dongen

Heel leerzaam, erg heftig.
Amber v.d. Giessen

Heel interessant om de ervaringen te horen.
Diane de Haas

Interessante en leerzame workshop. De informatie en kennis is goed te gebruiken in mijn vakgebied.
Manon Bouwer

Heel leerzaam.
Anoniem

Erasmus MC, gastlessen Psychiatrie
Verpleegkundigen kinderafdeling en obstetrie
Rotterdam, 16 april 2015
Beoordeling: 8,3

Diep respect voor het vertellen van je verhaal voor zo’n grote groep. Bedankt voor het binnenkijken in jouw ‘ikke’, ter verduidelijking van onze lesstof waardoor we dit sneller herkennen en kunnen helpen en zorgen.
Corina Antheunisse

Er ging een wereld voor me open! Alle ‘wolken’ kwamen bij elkaar. Knap dat je het zo kunt verwoorden.
Inger van Vliet

Als psychiatrisch verpleegkundige ken ik het ziektebeeld. Maar om nu als student naar jouw verhaal te mogen luisteren, maakt me weer stil. Erg indrukwekkend, bedankt voor je openheid!
Mirjam Timmermans

Ontzettend stoer dat je je hiervoor inzet en je eigen ervaring durft te delen.
Simone Jonker

Je vertelt alles heel duidelijk, je bent een krachtige vrouw! Veel respect voor je na alles wat je hebt meegemaakt. Een leerzame workshop!
Sija Plug

Super interessant om door de ogen van de patiënt te kijken naar een onderwerp wat nog taboe is.
Stefane de Rond

Een mooie en leerzame workshop. Je staat open voor alle vragen waardoor de vragen die je eigenlijk niet durft te stellen, ook aan bod komen.
Saga Collé

Het is erg interessant om de ervaringen te horen van iemand die zelf zoiets heeft meegemaakt.
Anoniem

Knap en leerzaam dat je je eigen ervaring met ons wil delen.
Maxine Akkermans

Deze workshop geeft duidelijk weer wat een postpartum psychose inhoudt.
Anoniem

Een erg leerzame workshop! Goed toe te passen in de praktijk. Ik zal nu sneller de symptomen herkennen en hierop actie kunnen ondernemen.
Linda de Rijke

Voor mijn opleiding in de obstetrie is het erg interessant en leerzaam om les en uitleg te krijgen van een ervaringsdeskundige. Eigen ervaring en film maken indruk op me.
Milou Sentjens

Stoer dat je je eigen ervaring durft te delen. Voor mij als student leerzaam om als observatiepunten toe te kunnen passen in de praktijk.
Lauren Troost

Erg interessant om het verhaal vanuit eigen ervaring te horen. Het verhaal maakt veel indruk.
Anoniem

Erasmus MC, gastlessen Psychiatrie
Verpleegkundigen kinderafdeling
Rotterdam, 14 januari 2015
Beoordeling: 7,7

Interessant om van een ervaringsdeskundige te horen hoe zij deze tijd heeft ervaren. De workshop heeft mij een andere kijk gegeven.
Sandra Rijgersberg

Erg interessant, hier heb ik nog niet veel les over gehad.
Anoniem

Een stukje verheldering over ziektebeelden die lastig te plaatsen zijn.
Ilse Palinckx

Diverse en afwisselende workshop! Heftige passages uit het boek.
Anoniem

Interessante afwisselende workshop waarin duidelijk wordt hoe het is om dit mee te maken.
Anoniem

Erg interessante les, wel af en toe heftig of indrukwekkend, maar wel heel verduidelijkend.
Alicia

Een indrukwekkende les waarin duidelijk werd hoe een psychose beleefd wordt. Dit kan zeker voor meer begrip zorgen.
Melissa

Erasmus MC, gastlessen Psychiatrie
Verpleegkundigen kinderafdeling en obstetrie
Rotterdam, 18 november 2014
Beoordeling: 8,2

Ik vond het heel interessant om een college te krijgen van een ervaringsdeskundige. Door haar verhaal te horen, kan je goed de theorie met de praktijk linken.
C. van den Broek

Dapper om zo'n heftig persoonlijk verhaal te delen. Fijn voor andere vrouwen die zoiets doormaken dat er een ervaringsdeskundige is om hen bij te staan.
Priscilla Doense

Interessant, aangrijpend. De realiteit is goed verwoord.
Marije Rietdijk

Erg knap dat je dit durft te vertellen.
Christel

Je bent erg open over je eigen ervaringen.
Anoniem

Heel knap en indrukwekkend hoe je over deze periode uit je leven vertelt.
Annelize den Broeder

Voor professionals en cliënten een grote toegevoegde waarde, belangrijk voor de acceptatie van het ziektebeeld.
Anoniem

Heel leerzaam, open en eerlijk. De taboe doorbreken. Goed om als zorgverlener de andere kant te horen.
Nienke Visser

Ik vind het bijzonder dat u van een negatieve ervaring in uw leven, uw kracht maakt door uw eigen bedrijf op te zetten. Ik heb bijzonder veel respect voor uw openheid en oprechtheid. Bedankt dat u uw levensverhaal wilde delen en ons onderwees in de kenmerken van de meest voorkomende psychiatrische kraambed aandoeningen. Deze workshop was zeer nuttig en het heeft mij als kinderverpleegkundige in opleiding veel inzicht gegeven! Nogmaals bedankt!
Janine van Steen

Leerzaam en goed uitgelegde workshop. Goed om het verhaal van iemand te horen die beter is geworden. Niet alleen vanuit zorgverlenersperspectief.
Anoniem

Het was een leerzame workshop en ik heb het als prettig ervaren om het verhaal van de andere kant te horen.
Jolyn Eilbracht

Super workshop, erg leerzaam en knap gedaan!
Priscilla van der Zwan

Leerzame les. Je was erg open, waardoor je een goed beeld krijgt.
Clarinda

Ik vind het dapper en goed dat je dit onderwerp bespreekbaar maakt, zeker omdat het erg persoonlijk voor je is en er een taboe op lijkt te rusten. De les gaf meer inzicht in het ziektebeeld.
Anoniem

Super knap dat je zo goed kan vertellen over zo'n heftige gebeurtenis.
Anoniem

Voor mij is een kraambedpsychose een 'ver-van-mijn-bed-show'. Ik heb altijd gedacht dat het wel meeviel. Na deze les ben ik mij wel veel meer bewust van wat dit inhoudt. Ik vind het onwijs knap en heb veel respect voor je, dat je je zo openstelt en door jouw ervaring andere mensen wil en kan helpen. Bedankt voor deze indrukwekkende les!
Nancy Zwinkels

Indrukwekkend, heftig, maar enorm leerzaam verhaal! Dank je.
Kim Born

Dappere vrouw die open en eerlijk over haar belevingen vertelt over de diverse ziektebeelden. Het geeft een andere kijk, respect hiervoor.
Anoniem

Wat goed om jezelf zo open te stellen. Dit nodigt lotgenoten uit om met hun verhaal te komen, waar ze zich misschien wel voor schamen.
Jacqueline Heijboer

Mooie presentatie. Super dat de les op jou zelf is gericht. Dit maakt het interessant om naar te luisteren.
Anoniem

Heftig verhaal, maar zo duidelijk en knap verteld.
Bo Antonissen