Hypnotherapie | Coaching | Scholing 

Scholing

Merk je dat je als zorgverlener te weinig kennis hebt van psychische klachten na een zwangerschap en bevalling? En zou je jouw kennis op dit gebied willen vergroten? 

Dan kun je jouw expertise uitbreiden door een professionele scholing te volgen. Je leert dan om symptomen beter te herkennen, te begrijpen wat moeders meemaken en hoe je psychische klachten bespreekbaar maakt. Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van scholingen.

Kraamzorg

De Basistraining Psychiatrie is als verplichte training geaccrediteerd door het Kenniscentrum Kraamzorg. De training duurt 3 uur en levert 3 studiepunten op. Tijdens de training ontvang je een handout en na afloop van de training een certificaat.

Verpleegkunde en Verzorging

Sinds 2008 geef ik in het Erasmus MC als gastdocent tweemaal per jaar een nascholing aan kinderverpleegkundigen en verpleegkundigen obstetrie. Daarnaast heb ik op het Albeda College in Rotterdam aan tweedejaars studenten MBO verpleegkunde gastlessen gegeven.

De training Psychische klachten na een bevalling is geaccrediteerd door de Beroepsvereniging Verpleegkundigen & Verzorgenden. De training duurt 3 uur en levert 3 studiepunten op. Tijdens de training ontvang je een handout en na afloop van de training een certificaat.

Verloskunde

Sinds 2014 geef ik werkcolleges aan studenten Verloskunde op de Hogeschool in Rotterdam op het gebied van psychische problematiek na de bevalling. Tijdens dit werkcollege krijgen de studenten casuïstiek voorgelegd die ze moeten uitwerken. Als je wil weten hoe mijn colleges beoordeeld worden, klik dan op de button.

Doula's

Bij De Nederlandse Beroepsvereniging voor Doula's is mijn training Psychische klachten na een bevalling geaccrediteerd. De training duurt 3 uur en levert 1 studiepunt op. Wil je meer informatie over deze training, klik dan op de button.

Aanvragen

Wil je jouw kennis vergroten, vraag dan een kostenoverzicht aan via het Contactformulier. Via de scholingsagenda kun je nagaan wanneer er scholingen gepland zijn.

Werkgebied

Het werkgebied voor mijn scholingen is heel Nederland. Ik woon zelf in de regio Rotterdam. 

mental coach, lifecoach, angsten, depressie, burn-out, stress, na de bevalling, geen roze wolk, hypnose, psycholoog, postnatale depressie, psychische klachten, kraambedpsychose