Karin den Oudsten BSc

Hypno-, Regressie- en EMDR-therapeut | GGZ Agoog | Coach | Docent

Reacties Hypno- en Regressietherapie / EMDR / Persoonlijke Begeleiding

Bij Karin is er een nieuwe wereld voor mij opengegaan. Waar ik voorheen erg nuchter en sceptisch was over alles wat niet tastbaar is, ben ik nu helemaal omgedraaid. Als mensen mogen we meer naar ons onderbewustzijn en intuïtie gaan luisteren, want dat kan je zoveel meer helpen dan welke medicatie dan ook. 
Ik ben na twee sessies genezen van mijn angsten, Ik zeg niet dat dit alleen door de hypnotherapie komt, maar het is wel van héél groot belang geweest in mijn herstel en daarbij heeft het me geholpen positiever en bewuster in het leven te staan. Daar ben ik Karin mijn leven lang dankbaar voor. Daarnaast is het gewoon een heel mooi mens waarbij je je meteen thuis voelt en je met eerlijkheid en openheid behandelt. Bedankt!
Nyssa van Die (angst na de bevalling)

Ik ben ontzettend te spreken over de hypnotherapie sessies bij Karin. Ik schaamde mij voor de woedeaanvallen die ik had, maar ik voelde de ruimte bij haar om ze bespreekbaar te maken. Ze liet me enorm in mijn waarde en dankzij de sessies ben ik volledig van mijn woedeaanvallen af!
Anoniem (woedeaanvallen)

Wat is Karin een fijne vrouw! Ze kan goed luisteren, gaat doelgericht te werk en gaat echt samen op zoek naar een oplossing. Ik ben heel dankbaar dat ik bij haar terecht ben gekomen. Ze heeft mij super geholpen. 
Eline Kops (onverklaarbare rugklachten)

Karin is een gezellige, no nonsens ,  en toegankelijke therapeut. Ze stelt je op haar gemak door ten allen tijden zichzelf te zijn en daardoor het respect te geven dat de cliënt dat ook mag. Ze geeft of biedt wat de cliënt nodig heeft. 
Claudia Verbrugge

Karin neemt de tijd voor je en luistert oprecht. Denkt mee en helpt je om jezelf te vinden. Ook legt ze heel goed uit wat ze gaat doen en alles gaat in overleg. Ik voelde mij zeer welkom bij haar.
Daniëlle Gerdes

Bedankt voor jouw geduld, het goed luisteren, je prettige aanwezigheid, je humor, je professionaliteit en je openheid zonder oordeel. Ik heb het traject als bijzonder prettig ervaren en heb er veel van geleerd. De behandelingen voelden als veilig, kundig en "to-the-point".  Ik kon me door jouw prettige stem goed ontspannen. Bedankt voor alle inzichten en behandelingen, ik wens je veel succes voor de toekomst. En als er weer iets op mijn pad komt waarbij ik hulp nodig heb, dan ga ik je zeker weer benaderen! Voor nu houdoe en bedankt.
Birgit van Melis

Je nam de tijd voor me en zei eerlijk: "Ik wil het proberen, maar als het niet werkt dan stoppen we". Je bent één van de weinigen geweest die dit aandurfde. Je zocht met me mee naar een oplossing, ook al was dat af en toe lastig. Ik voelde me op mijn gemak, je bent gewoon eerlijk en realistisch. Ik ben erg blij geweest met de begeleiding.
Anoniem (dwangklachten)

Door de begeleiding van Karin, de verschillende soorten gesprekken die ik met mezelf, met mijn gevoelens en via de hypnose met mijn onderbewuste, heb gevoerd heb ik eindelijk het rauwe, intense verdriet waar ik al jaren onder gebukt ga, eerlijk kunnen bekijken en durven aanvaarden. Ik heb door verschillende technieken tijdens het traject ingezien dat ik geen slecht mens ben en mijn onderbewuste - mijn oprechte en lieve ik- speelt daarbij een heel belangrijke rol. Het proces gaat door en ik voel steeds meer vrijheid en berusting.
L. (verwerking van een echtscheiding)

"Het is moeilijk in woorden te vatten wat er gebeurt tijdens en na een hypnosesessie. Je krijgt een gevoel van totale rust, dat je alle ballast los kunt laten. Je leert zonder oordeel te kijken naar wat helpt om nog meer voluit te leven en alle blokkades op te heffen. Het is niet zweverig of raar, en ondertussen gebeurt er blijkbaar wel van alles in lichaam en geest. Een heel bijzondere en waardevolle ervaring!"
M.H. (postpartum depressie)

"Na een hypnosesessie bij Karin ben ik een stuk relaxter en kan me beter ontspannen. Door de hypnose ben ik weer in contact gekomen met mijn gevoel en dat is heel fijn en welkom. Bedankt Karin!"
Jenny Bijlemeer (diverse klachten gerelateerd aan zwangerschap)

"Ik ben positief verbaasd over de kracht van hypnose. Een korte sessie heeft de slijmbeursontsteking in mijn schouders aanzienlijk verminderd. Na een jaar kan ik mijn arm weer omhoog krijgen."
Anja Cranssen (slijmbeursontsteking schouders)

“Karin is een warme en menselijke coach. Ik heb de persoonlijke gesprekken als prettig ervaren. Ze maakt gebruik van haar ervaringskennis wat voor mij heel waardevol is geweest. Ze is een echte professional die heel goed is in objectief vragen stellen of bepaalde situaties voorleggen. Daarbij weegt ze goed af hoe ze iets formuleert. Door haar begeleiding heb ik geleerd om zaken meer te normaliseren en dat mijn gedachten en gevoelens niet raar zijn. Ik hoef me niet te verschuilen en kan en mag open zijn over mijn situatie zonder dat ik bezig ben met de vraag wat anderen van me denken. Over het coachingstraject ben ik zeer tevreden.”
Mendy Oude Kempers (postpartum klachten)

"Ik ben heel dankbaar dat ik wederom vijf coachingsessies bij Karin kon doen. Ik heb er nieuwe inzichten door gekregen. Vooral om met specifieke stressvolle situaties om te kunnen gaan. Door bepaalde interventies kon ik lagen in mezelf naar boven halen die eerder niet kwamen. Nieuwe gezichtspunten geven me de mogelijkheid stress anders te benaderen en me er niet door van de wijs te laten brengen. Veel dank voor je manier van coachen. Fijn dat ik weer bij je terecht kon."
Q.L. (stress)

"Karin is een hele open en innemende vrouw. Tijdens onze sessies voelde ik mij erg op mijn gemak bij haar. Ze heeft me laten inzien dat verandering vanuit mijzelf moet komen en ondersteunde mij in de weg hier naartoe."
C.M.S. (blokkade zelfontplooiing)

"Door goede vraagstelling en inzet van verschillende interventies heb ik meer inzicht gekregen in mijn gedrag en onrust naar aanleiding van bepaalde ervaringen in mijn leven. Ik ervaar daardoor meer rust. Veel dank daarvoor." 
Q.L. (verwerking van het verleden)

"Ik beveel Karin van harte aan als coach vanwege haar warme persoonlijkheid, haar kundigheid en professionaliteit en het gevoel dat zij de cliënt geeft dat voor alles aandacht mag worden gevraagd. Ze steekt haar helpende hand uit, de cliënt mag die hand vastpakken en zelf aan de slag met de geboden inzichten en handvatten. Op die manier wordt gezamenlijk toegewerkt naar oplossingen."
Lennie de Man

"Na het meemaken van een psychose na de bevalling heb ik veel gehad aan het telefonisch contact met Karin den Oudsten. Het was erg prettig om mijn verhaal te kunnen doen aan iemand die uit eigen ervaring begrijpt wat ik heb doorgemaakt. Ook de tips rondom mijn reintegratie waren erg waardevol. Ik heb gemerkt dat bij andere hulpverleners weinig aandacht is voor dat onderdeel van herstel. De adviezen heb ik gebruikt om met de bedrijfsarts een goed plan te maken. Omdat ik zelf veel baat heb gehad bij ondersteuning vanuit de complementaire geneeskunde, was het prettig om te ervaren dat Karin ook hier voor open staat."
K.B. (kraambedpsychose)

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram