Karin den Oudsten BSc

Hypno- en regressietherapeut | EMDR-therapeut | GGZ Agoog | Docent

Referenties

In de afgelopen jaren heb ik na scholingen of persoonlijke gesprekken heel veel evaluaties en reacties mogen ontvangen. Ik vind dat heel erg belangrijk, want daarmee kan ik mijzelf verbeteren.

"Het is moeilijk in woorden te vatten wat er gebeurt tijdens en na een hypnosesessie. Je krijgt een gevoel van totale rust, dat je alle ballast los kunt laten. Je leert zonder oordeel te kijken naar wat helpt om nog meer voluit te leven en alle blokkades op te heffen."

“Karin is een warme en menselijke coach. Ze is een echte professional die heel goed is in objectief vragen stellen of bepaalde situaties voorleggen. Daarbij weegt ze goed af hoe ze iets formuleert. Over het coachingstraject ben ik zeer tevreden.”

Lees meer


"Een prettige les met voldoende aandacht voor theorie en praktijk. Erg interessant dat er gesproken wordt vanuit persoonlijke ervaringen en wetenschappelijke kennis. "

"In je rol als gastdocent - en tevens ervaringsdeskundige - durf je je kwetsbaarheid (en kracht!) te tonen en laat je het onderwerp voor iedereen wat dichterbij komen. Ik heb veel respect hiervoor! Hiermee draag je bij aan het doorbreken van iets wat nog vaak als taboe wordt gezien en geef je lotgenoten een stem."

Lees meer

 

"Door je open houding over dit onderwerp verbreek je tijdens de les het taboe over dit onderwerp! Dit zorgt voor een indrukwekkende les die blijft hangen. Ik ga hier zeker wat aan hebben tijdens mijn werk."

"Erg leuke en interactieve les, fijne koppeling van theorie en praktijk. Knap dat je jouw eigen verhaal zo vertelt."

"De manier waarop wij vragen kunnen stellen, is heel leuk en hierdoor is er een open en veilige sfeer. Prachtig, de manier waarop je uit eigen ervaring praat!"

Lees meer


"Zeer goede begrijpelijke scholing, met veel ruimte voor vragen en met antwoorden waar je wat mee kunt."

"Hele goede scholing. Door iemand die weet waar ze over praat."

"Duidelijke scholing, afwisselend. Uit eigen ervaring, boeiend. Aansluitend op de kraamzorg."

Lees meer

 

Gastles
Geneeskunde

 

"Super fijne presentatie. Heel duidelijk en leerzaam! Voor mij is dit een ver van het bed show, maar hierdoor begrijp ik een stuk beter wat er speelt en wat je vooral niet en wat wel moet zeggen tegen iemand met een depressie of psychose na de zwangerschap."

Lees meer


E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn