Karin den Oudsten

Therapie | Coaching | Scholing

Referenties

In de afgelopen jaren heb ik na trainingen, gastlessen of persoonlijke gesprekken al heel wat evaluaties en reacties mogen ontvangen. En in een evaluatie heb ik altijd de vraag staan wat ik kan verbeteren. Feedback ontvangen is voor mij net zo belangrijk als de presentatie of het gesprek op zich.

"Een prettige les met voldoende aandacht voor theorie en praktijk. Erg interessant dat er gesproken wordt vanuit persoonlijke ervaringen en wetenschappelijke kennis. "

"In je rol als gastdocent - en tevens ervaringsdeskundige - durf je je kwetsbaarheid (en kracht!) te tonen en laat je het onderwerp voor iedereen wat dichterbij komen. Ik heb veel respect hiervoor! Hiermee draag je bij aan het doorbreken van iets wat nog vaak als taboe wordt gezien en geef je lotgenoten een stem."

Lees alle reacties...

 

"Door je open houding over dit onderwerp verbreek je tijdens de les het taboe over dit onderwerp! Dit zorgt voor een indrukwekkende les die blijft hangen. Ik ga hier zeker wat aan hebben tijdens mijn werk."

"Erg leuke en interactieve les, fijne koppeling van theorie en praktijk. Knap dat je jouw eigen verhaal zo vertelt."

"De manier waarop wij vragen kunnen stellen, is heel leuk en hierdoor is er een open en veilige sfeer. Prachtig, de manier waarop je uit eigen ervaring praat!"

Lees alle reacties... 

 

"Zeer goede begrijpelijke training, met veel ruimte voor vragen en met antwoorden waar je wat mee kunt."

"Hele goede training. Door iemand die weet waar ze over praat."

"Duidelijke training, afwisselend. Uit eigen ervaring, boeiend. Aansluitend op de kraamzorg."

Lees alle reacties...

 

"Het is moeilijk in woorden te vatten wat er gebeurt tijdens en na een hypnosesessie. Je krijgt een gevoel van totale rust, dat je alle ballast los kunt laten. Je leert zonder oordeel te kijken naar wat helpt om nog meer voluit te leven en alle blokkades op te heffen."

“Karin is een warme en menselijke coach. Ze is een echte professional die heel goed is in objectief vragen stellen of bepaalde situaties voorleggen. Daarbij weegt ze goed af hoe ze iets formuleert. Over het coachingstraject ben ik zeer tevreden.”

Lees alle reacties...


E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn