Hypnotherapie | Coaching | Scholing 

Machtig Mooi Moederschap
Inspiratiesessie 1: Ken jezelf

Als moeder heb je het prima voor elkaar. Je hebt een fijne partner, leuke kinderen, een goedbetaalde baan en een druk sociaal leven. Kortom, voor de buitenwereld is dit het ideale plaatje. En toch heb je het idee dat je vooral anderen aan het pleasen bent, want jij voelt dat je jezelf compleet voorbij loopt.
Je voelt je als moeder behoorlijk tekortschieten, op alle vlakken. Jouw persoonlijke lat ligt behoorlijk hoog, zodat je nooit tevreden bent over jezelf. En als je heel eerlijk bent, vind je jouw leven op dit moment niet altijd even leuk. Je haalt er weinig plezier uit en dingen kosten je teveel energie. Je probeert om je gezin draaiende te houden, maar je merkt dat je regelmatig tegen je eigen grenzen aanloopt.

Durf jij toe te geven dat je het moederschap soms best zwaar is?
Gun jij jezelf de tijd om even helemaal niets te doen? 
Ben je er aan toe om die controle allemaal even los te laten? 


Heb je de behoefte om even een moment voor jezelf te hebben, om jezelf weer op te kunnen laden? Draait jouw hoofd soms overuren en weet je niet hoe je het gezinsleven, je werk en sociale contacten met elkaar kunt combineren? Ben jij er van overtuigd dat het anders kan, maar weet je gewoon niet hoe? Wil je daadwerkelijk een verandering in jouw leven?


Dan is het nu de hoogste tijd voor jou...!

Op 8 oktober 2018 gaat de eerste inspiratiesessie 'Ken Jezelf' van start
Daarin ga jij met alle facetten van jouw moederschap aan de slag. 

Om die liefdevolle moeder te worden die jij zo graag wil zijn.

Wat ga je doen?
Je gaat samen met andere moeders daadwerkelijk aan de slag om jouw leven de nodige boost te geven. Je bekijkt waar jij staat als moeder, je ontdekt welke factoren van invloed zijn op jou als persoon, om uiteindelijk te weten hoe jij jouw leven op een positieve manier kunt beïnvloeden.

Met wie doe je dit?
In een kleinschalige groep van maximaal zes moeders ga je ervaringen uitwisselen, met elkaar praten en luisteren naar wat andere moeders in bepaalde situaties zouden doen. Met elkaar ga je de uitdaging aan om de volledige regie over jouw moederschap te krijgen. Je leert van elkaar en tegelijkertijd ben je zelf een inspiratiebron voor andere moeders.

Voor wie is deze sessie?
Deze inspiratiesessie is geschikt voor je als jij in het moederschap net dat extra steuntje in de rug kunt gebruiken. Jij bent er aan toe om te leren van de ervaringen van anderen, maar bent ook bereid om jouw inzichten te delen. 

Wat levert het je op?
Naast de waardevolle inzichten van andere moeders, ontvang je praktische tips in het moederschap. Je maakt kennis met andere moeders, zodat jouw horizon verbreed wordt. Na deze sessie kijk je terug op een fantastische avond waarin je leert om anders naar jezelf te kijken en jezelf als moeder te waarderen. Je gaat naar huis met een flinke energieboost en toepasbare tools.

En nog meer:

  • Je wordt toegevoegd aan een Facebook-groep, zodat je online met andere moeders ervaringen kunt uitwisselen
  • Je ontvangt een certificaat als bewijs van deelname
  • Je krijgt tijdens de sessies de beschikking over mijn kennis van de afgelopen jaren over psychische klachten rondom moederschap

Wil jij meer grip op het moederschap?
Dan ben je van harte welkom!

Praktische informatie

  • Op maandag 8 oktober 2018 ben je van 19.00 tot 22.00 uur van harte welkom in mijn eigen praktijk aan de Zuidzijdsedijk 70 in Hoogvliet (regio Rotterdam). Graag via onderstaande button opgeven voordat je bij deze inspiratiesessie aanwezig bent.
  • Er is een bijbehorende multomap* beschikbaar met daarin allerlei praktisch oefenmateriaal** waarmee je direct aan de slag kunt. 
  • Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, namelijk maximaal 6 deelnemers
  • Voor deze inspiratiesessie 'Ken jezelf' betaal je € 39,50. Wil je meedoen aan het hele programma 'Machtig Mooi Moederschap' (in totaal 8 inspiratiesessies), dan betaal je € 295,-. De prijzen zijn inclusief 21% BTW.

 

Mis deze unieke kans niet en schrijf je direct in.
VOL = VOL

* De prachtig vormgegeven multomap is gratis beschikbaar voor moeders die het gehele programma 'Machtig Mooi Moederschap' volgen. Anders zijn de kosten ervan € 7,50 per multomap. Het staat iedere moeder vrij om zelf een multomap aan te schaffen. 
** Het oefenmateriaal per sessie is bij de prijs inbegrepen.