Karin den Oudsten

Hypnotherapie | Coaching | Scholing

Over Karin

Na een dienstverband van 15 jaar werd ik jaren geleden plotseling boventallig verklaard. Ik werkte als ICT-er bij het pensioenfonds van een multinational. Daarvoor had ik 7 jaar bij een verzekeraar gewerkt, nadat ik afgestudeerd was in de wiskunde en bedrijfseconomie aan de Lerarenopleiding. 

De uitspraak van de mevrouw van personeelszaken 'dat mijn man gelukkig nog een baan had' maakte me razend. Ik probeerde mijn boosheid weg te drukken, maar die emotie sloeg om in een flinke huilbui. Er kwamen symptomen terug die ik al eerder had ervaren...

Mijn man maakte me alert op die symptomen. Jaren daarvoor moest ik acuut worden opgenomen op een Moeder-Baby-Unit, omdat ik na mijn tweede bevalling volledig de weg was kwijtgeraakt. De afstand van een succesvolle carrière naar een opname is blijkbaar niet zo heel erg groot, weet ik nu.

Na die opname was ik vastbesloten dat de wereld van mij zou gaan horen. En daarin bleef ik mezelf trouw. Ik schreef twee boeken, startte een ervaringsgroep voor moeders, volgde de benodigde studies, opende mijn eigen praktijk KarindenOudsten en richtte Stichting Me Mam op, een ervaringscentrum voor moeders met psychische klachten rondom zwangerschap.

Momenteel geef ik scholingen aan kraamverzorgenden, studenten verloskunde aan de Hogeschool Rotterdam en HBO-verpleegkundigen van het LUMC en het Erasmus MC. Ook geef ik trainingen aan kraamverzorgenden om beginnende symptomen vroegtijdig te signaleren.

Bij het volgen van diverse opleidingen kwam ik ook in aanraking met de kracht van hypnotherapie. Via korte interventies leerde ik dat deze therapie directe verandering bewerkstelligt.

Wil jij gerichte stappen zetten om jouw leven daadwerkelijk te veranderen, neem dan contact met me op. Ik leer je om die nare periode achter je te laten zodat je weer voluit kunt leven.

Karin den Oudsten
Register Hypnotherapeut | Volwassencoach | Docent | Spreker | Auteur
Oprichter van Kraambedpsychose.nl en Stichting Me Mam
Ambassadeur van Samen Sterk zonder Stigma

Mijn Opleidingen (bekijk een totaaloverzicht)

HBO Psychosociale Basiskennis (Trance Art Academie in Den Haag i.o.)
HBO Hypnose en Regressie (Trance Art Academie in Den Haag i.o.)
MBO Internationaal Register Hypnotherapeut (Hypnoworld in Boxmeer)
HBO Volwassencoach (BGL in Driebergen)
HBO Coach Foundation (BGL in Driebergen)
Post-HBO GGZ Agoog (NCOI in Rotterdam)
Post-HBO Toegepaste Psychiatrie (NCOI in Rotterdam)
HBO Lerarenopleiding (Hogeschool Rotterdam)

Opdrachtgevers algemeen

Opdrachtgevers kraamzorg

Accreditatie