Karin den Oudsten

Hypno- en regressietherapeut | GGZ Agoog | NLP coach | Docent

Over Karin

Mijn naam is Karin den Oudsten, ik ben getrouwd met Rick en heb twee zoons, Mark en Jeroen. Ik woon en werk in Hoogvliet, in de regio Rotterdam. Na mijn HBO-studie aan de Lerarenopleiding heb ik meer dan 22 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Eerst bij een grote verzekeraar, daarna als ICT-er bij een levensmiddelenproducent.

Omdat ik na beide bevallingen zelf psychisch ontregeld ben geweest, besloot ik om mezelf te laten omscholen. Momenteel heb ik een eigen praktijk met als specialisatie de psychische problematiek na de bevalling. Ik geef geaccrediteerde scholingen aan kraamverzorgenden, gastlessen aan studenten verloskunde op de Hogeschool Rotterdam en aan HBO-verpleegkundigen in het Erasmus MC.

Omdat ik zelf heb ervaren hoe weinig informatie er beschikbaar was, richtte ik in 2015 Stichting Me Mam op, een landelijk ervaringscentrum voor moeders met psychische klachten rondom zwangerschap en bevalling.

Bij het volgen van diverse opleidingen kwam ik in aanraking met de kracht van hypnotherapie. Via korte interventies en door het ook zelf te ervaren, merkte ik dat deze therapie directe verandering bewerkstelligt. Het is een methode om allerlei soorten klachten aan te kunnen pakken.

Omdat ik een werkwijze heb waarbij ik snel tot de kern van het probleem kom, is mijn begeleiding doelgericht en kortdurend. Wil jij gerichte stappen zetten om jouw leven daadwerkelijk te veranderen, neem dan contact met me op.

Karin den Oudsten
Hypno- en regressietherapeut
GGZ Agoog
NLP-Coach
Gediplomeerd Docent
Grondlegger van Stichting Me Mam
Ambassadeur van Samen Sterk zonder Stigma

Mijn kennis

Lees meer

Interventies

Lees meer


In de media

Lees meer

Opdrachtgevers

Lees meer

Documentaire

Lees meer

Projecten

Lees meer


 

 

E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn