Karin den Oudsten

Hypnotherapie | Coaching | Scholing

Over Karin


Mijn naam is Karin den Oudsten, ik ben getrouwd met Rick en heb twee zoons, Mark en Jeroen.

Ik heb een eigen praktijk voor hypnotherapie, coaching en scholing in Hoogvliet op het gebied van mentale problemen. Omdat ik een werkwijze heb waarbij ik snel tot de kern van het probleem kom, zijn mijn behandelingen doelgericht en kortdurend.

Mijn eigen praktijk is begonnen vanuit ervaringsdeskundigheid, want na beide bevallingen ben ik zelf psychisch ontregeld geweest. Omdat ik heb ervaren hoe versnipperd de zorg is, richtte ik Stichting Me Mam op, een landelijk ervaringscentrum voor moeders met psychische klachten rondom zwangerschap en bevalling.

Mijn specialisatie is het begeleiden van zwangeren en pasbevallen moeders met psychische klachten. Daarnaast geef ik geaccrediteerde scholingen aan kraamverzorgenden, gastlessen aan studenten verloskunde op de Hogeschool Rotterdam en aan HBO-verpleegkundigen in het Erasmus MC en LUMC.

Bij het volgen van diverse opleidingen kwam ik in aanraking met de kracht van hypnotherapie. Via korte interventies leerde ik dat deze therapie directe verandering bewerkstelligt. Het is een methode om allerlei soorten klachten aan te kunnen pakken, ook als je geen moeder bent.

Wil jij gerichte stappen zetten om jouw leven daadwerkelijk te veranderen, neem dan contact met me op. Ik leer je om die nare periode achter je te laten zodat je weer voluit kunt leven.

Karin den Oudsten
Hypnotherapeut & Volwassencoach met ervaringskennis | Gediplomeerd docent

Mijn Opleidingen (bekijk een totaaloverzicht)

HBO Psychosociale Basiskennis (Trance Art Academie in Den Haag i.o.)
HBO Hypnose en Regressie (Trance Art Academie in Den Haag i.o.)
MBO Internationaal Register Hypnotherapeut (Hypnoworld in Boxmeer)
HBO Volwassencoach (BGL in Driebergen)
HBO Coach Foundation (BGL in Driebergen)
Post-HBO GGZ Agoog (NCOI in Rotterdam)
Post-HBO Toegepaste Psychiatrie (NCOI in Rotterdam)
HBO Lerarenopleiding (Hogeschool Rotterdam)

Opdrachtgevers algemeen

Opdrachtgevers kraamzorg

Accreditatie