Karin den Oudsten BSc

Hypno- en regressietherapeut | EMDR-therapeut | GGZ Agoog | Docent

Over Karin

Mijn naam is Karin den Oudsten (1969), ik ben getrouwd met Rick en heb twee zoons Mark en Jeroen, en een schoondochter Lisa. Momenteel woon en werk ik in Hoogvliet, regio Rotterdam. 

Na het afronden van de Lerarenopleiding - studierichtingen wiskunde en bedrijfseconomie - heb ik meer dan 22 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. De eerste zeven jaar als commercieel rekenaar bij Nationale-Nederlanden, daarna als ICT-er bij het pensioenfonds van Unilever. Daar kwam in 2014 een eind aan toen ik ontslag kreeg wegens boventalligheid. 

Omdat ik na beide bevallingen zelf psychisch ontregeld ben geweest, besloot ik om mezelf te laten omscholen. In 2013 startte ik mijn eigen praktijk met als specialisatie de psychische problematiek rondom zwangerschap en bevalling. Ik geef sindsdien geaccrediteerde scholingen aan kraamverzorgenden, gastlessen aan studenten verloskunde op de Hogeschool Rotterdam en aan HBO-verpleegkundigen in het Erasmus MC. 

Daarnaast werk ik als docent in de Zorg en Welzijn. Ik werk op MBO niveau 4 in het volwassenonderwijs en leid begeleiders op die te maken hebben met specifieke doelgroepen. 

Ondanks dat we midden in de pandemie zaten, zette ik in november 2020 de stap om daadwerkelijk naar een eigen praktijkruimte te verhuizen. In het Medisch Centrum Stelle in Hoogvliet was een mooie ruimte beschikbaar.

Omdat ik na beide bevallingen zelf heb ervaren hoe weinig informatie er beschikbaar was, richtte ik in 2015 Stichting Me Mam op, een landelijk ervaringscentrum voor moeders met psychische klachten rondom zwangerschap en bevalling.

Bij het volgen van diverse opleidingen kwam ik in aanraking met de kracht van hypnotherapie en regressie. Ik merkte dat deze therapie directe verandering bewerkstelligt. Het is een methode om allerlei soorten klachten aan te kunnen pakken. 

Omdat ik een werkwijze heb waarbij ik snel tot de kern van het probleem kom, is mijn begeleiding doelgericht en kortdurend. Wil jij gerichte stappen zetten om jouw leven daadwerkelijk te veranderen, neem dan contact met me op.

Karin den Oudsten
Hypno- en regressietherapeut
EMDR-therapeut
GGZ Agoog
Docent Zorg & Welzijn
Grondlegger van Stichting Me Mam

Mijn kennis
Interventies


In de media
Opdrachtgevers


Documentaire
Projecten


 

 

E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn