Karin den Oudsten

Ik leer jou hoe je een nare periode achter je kunt laten 

Karin

Mijn leven is niet over rozen gegaan...
In mijn tienerjaren kreeg ik te maken met een traumatische ervaring die me nog lange tijd zou blijven achtervolgen. Ik schoof het opzij en rondde in 1992 de Lerarenopleiding af in de vakken wiskunde en bedrijfseconomie. Tijdens mijn studie trouwde ik, maar na vier jaar strandde dat huwelijk. 

Ik was 25 jaar en gescheiden.
Mijn eerste baan was op een beleidsafdeling bij een verzekeraar. Na twee jaar voelde die werkomgeving als een keurslijf, dus liet ik me overplaatsen naar een commerciële afdeling. Ondertussen kreeg ik een nieuwe relatie en werd ik in 1997 voor het eerst moeder van mijn oudste zoon Mark. Drie maanden na de bevalling kreeg ik voor het eerst psychische klachten.

Ik was 28 jaar en zwaar depressief.
Na een half jaar therapie ging ik terug naar mijn werk en merkte dat ik iets anders wilde. Ik solliciteerde en vond mijn droombaan bij een multinational. Door de therapie was de band met mijn partner verslechterd en twee maanden voordat we elkaar het ja-woord zouden geven, verbrak ik de relatie.

Ik was 35 jaar en alleenstaande moeder.
Het werd een juridisch touwtrekken over het koophuis en de omgangsregeling en ik kreeg te maken met stalking en laster. Een half jaar later leerde ik mijn huidige man Rick kennen. Hij was degene die mij steunde toen ik in 2005 geopereerd werd aan een hernia. Met hem kreeg ik in 2008 onze zoon Jeroen. Ik was voorbereid op depressieve klachten, maar ik kreeg vijf dagen na de bevalling te maken met zwaardere problematiek.

Ik was 39 jaar en raakte acuut psychotisch.
Er volgde een opname op de gesloten afdeling van de psychiatrie. Na vijf weken wist ik dat thuis herstellen voor mij de beste optie was. Ik schreef twee boeken en startte de website Kraambedpsychose. Een jaar later begon ik mijn praktijk en maakte een afspraak voor de eerste betaalde opdracht. Eén dag voor die afspraak maakte mijn werkgever bekend dat ik boventallig was geworden.

Ik was 45 jaar en werd ontslagen.
In de ontslagperiode volgde ik de ene na de andere studie. En ik sprak moeders voor wie de kraamtijd ook geen roze wolk was. Ik startte met het geven van scholingen aan kraamverzorgenden, studenten verloskunde en verpleegkundigen. 

En net toen mijn leven weer aardig op de rit was, merkte ik dat de traumatische ervaring uit mijn tienerjaren als een rode draad door mijn leven was gelopen en mij behoorlijk belemmerde. Ik kwam in contact met de kracht van hypnose en kon daardoor die ervaring snel verwerken. Hoe pijnlijk of heftig mijn leven is geweest, ik ben altijd mijn eigen regie blijven voeren en heb mijn innerlijke kracht gebruikt om gebeurtenissen een plek te kunnen geven.

Heb jij ook een nare ervaring te verwerken?

Ik leer jou om die periode achter je te laten zodat jij weer voluit kunt leven.

Neem gerust contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Karin den Oudsten
Internationaal Register Hypnotherapeut
Volwassencoach | Docent | Trainer | Spreker | Auteur
Grondlegger van Stichting Me Mam en Kraambedpsychose.nl
Ambassadeur van Samen Sterk zonder Stigma

Mijn Opleidingen (bekijk een totaaloverzicht)

HBO Psychosociale Basiskennis (Trance Art Academie in Den Haag i.o.)
HBO Hypnose en Regressie (Trance Art Academie in Den Haag i.o.)
MBO Internationaal Register Hypnotherapeut (Hypnoworld in Boxmeer)
HBO Volwassencoach (BGL in Driebergen)
HBO Coach Foundation (BGL in Driebergen)
Post-HBO GGZ Agoog (NCOI in Rotterdam)
Post-HBO Toegepaste Psychiatrie (NCOI in Rotterdam)
HBO Lerarenopleiding (Hogeschool Rotterdam)

Opdrachtgevers algemeen

Opdrachtgevers kraamzorg

Accreditatie