Hypnotherapie | Coaching | Scholing 

Hypnotherapie

Alles wat je tot nu toe in je leven hebt meegemaakt ligt permanent opgeslagen in jouw onderbewustzijn. Dat kunnen leuke en bijzondere ervaringen zijn, maar ook minder prettige herinneringen. Aan al die ervaringen zitten gedachten, gevoelens en gedrag gekoppeld. Je bent je er misschien niet van bewust, maar jouw onderbewustzijn bevat onbegrensde mogelijkheden.

Soms komt een herinnering volkomen onverwacht omhoog. Je maakt het vast weleens mee dat je een geur ruikt die jou doet denken aan je kindertijd. Of je hebt een déjà vu-moment, omdat een situatie jou doet denken aan een eerdere ervaring. Jouw onderbewuste is een unieke innerlijke kracht en beschikt over het vermogen om jouw bewustzijn te kunnen helpen.

Via hypnose kun je direct toegang krijgen tot jouw onderbewustzijn. Op een snelle en doeltreffende manier kan meteen de kern van jouw probleem aangepakt worden. Immers, gevoelens en emoties komen vanuit het onderbewustzijn, dus het is meteen de plek waar directe verandering kan gaan plaatsvinden.

Hoewel de basistechniek hetzelfde is, kun je een therapeutische hypnosesessie niet vergelijken met hypnose die gebruikt wordt voor entertainment. Het doel van een hypnoseshow is om mensen te vermaken, terwijl het doel van een therapeutische sessie is om mentale en fysieke problemen op te lossen. Daarnaast houd je tijdens een therapeutische sessie volledig de controle over jezelf. Er zullen dus nooit dingen gebeuren die jij niet wil dat er gebeuren. Wil je weten welke fabels er bestaan over hypnose, lees dan hier meer.

Ik leer jou om op een andere manier naar jezelf te luisteren. Je komt dichter bij je eigen ik en krijgt daardoor nieuwe inzichten die je kunt gebruiken om vooruitgang te boeken. Omdat met hypnose meteen het onderbewuste wordt aangesproken, is het mogelijk om allerlei soorten problematiek aan te pakken. 

Vanwege mijn achtergrond is mijn specialisatie de psychische problematiek rondom zwangerschap en bevalling. Op de homepage kun je lezen welke aandachtsgebieden er allemaal zijn die met hypnose behandeld kunnen worden.

Foto: in een onbewaakt ogenblik maakte ik op 20 mei 2018 deze foto van mijn jongste zoon Jeroen. Een kind dat nog gewoon kind kan zijn, kan genieten van de kleinste dingen en op dat moment het gevoel had dat hij de hele wereld aan kon. Als ouder laat ik hem heerlijk in dat gevoel...

Wat is er zo bijzonder aan hypnose?

Hypnose verandert blijvend jouw leven
Met hypnose kun je bijna ieder probleem aanpakken
Eenmaal in een hypnose blijf je zelf de controle houden

--- Een sessie kan voldoende zijn om het gewenste resultaat te krijgen ---

Voordelen

  • Voor hypnose is geen doorverwijzing nodig van een huisarts. Je blijft daardoor je eigen risico van je zorgverzekering behouden. 
  • Omdat ik onafhankelijk ben van een zorgverzekeraar, wordt jouw tijdelijke onbalans niet geregistreerd binnen de zorg;
  • Niemand - behalve ikzelf als jouw hulpverlener - krijgt inzage in jouw persoonlijke dossier.

Factuur
Omdat hypnose zeer effectief is om problemen aan te pakken, ontvang je van mij een aparte factuur per gesprek.

Aan huis
De hypnosesessies vinden plaats in mijn eigen praktijk. Alleen met coaching is het mogelijk dat ik bij jou thuis langskom.

Vergoedingen
Er zijn legio mogelijkheden om uit te zoeken als je wil dat jouw coachingstraject vergoed wordt. Je kunt hier meer over lezen.

Verhinderd
Als een afspraak niet door kan gaan, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten, binnen 24 uur voor onze afspraak.

Geheimhoudingsplicht 
Ik heb een afgeleide geheimhoudingsplicht, dus alles wat wij bespreken, zal vertrouwelijk worden behandeld.

Werkgebied
Voor een persoonlijk traject is mijn werkgebied regio Rotterdam.

Wil je snel van jouw probleem af?
Maak dan direct een afspraak voor een sessie.