Karin den Oudsten

Therapie | Regressie | Postpartum begeleiding | Coaching | Scholing

Je hebt het prima voor elkaar: een fijne partner, een goedbetaalde baan, een rijk sociaal leven en een smaakvol ingericht huis. Je leidt je eigen leven en bent succesvol in datgene wat je doet.

Toch kan er een moment in je leven komen dat je te maken kan krijgen met onbalans, zowel fysiek als mentaal. Het kan jouw leven behoorlijk beïnvloeden en je relatie flink onder druk zetten. 

Als therapeut bekijk ik de wisselwerking tussen lichaam en geest, het verleden, heden en toekomst en wat er vanuit het onderbewustzijn al bekend is over je klacht.

Tijdens het herstellen van psychische klachten kunnen familie, vrienden, collega's of zelfs zorgprofessionals behoorlijk stigmatiserende opmerkingen maken. 

Over zulke opmerkingen gaat de documentaire 'Ze wist toch waar ze aan aan begon?!' Klik op onderstaande button om meer te lezen over de achtergrond van de documentaire, over de makers en over het bestellen van een licentie.

Lees meer

WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN?

"Karin is een warme en menselijke professional die goed is in objectief vragen stellen en situaties voorleggen.”
Mendy

"Na een sessie ben ik een relaxter mens en kan ik me beter ontspannen. Hierdoor ben ik in contact met mijn gevoel en dat is heel fijn."
Jenny

"Mijn onderbewustzijn gaf een symbool waarmee ik aan de slag kan. Karin spreekt rustig en anticipeert op wat er gebeurt."
Joyce

 

E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn