Karin den Oudsten

Hypnotherapie & Regressie | Pre- en postpartum begeleiding | Scholing

Je hebt het prima voor elkaar: een fijne partner, een goedbetaalde baan, een rijk sociaal leven en een smaakvol ingericht huis. Je leidt je eigen leven en bent succesvol in datgene wat je doet.

En toch is er iets wat jou behoorlijk kan belemmeren...mentale klachten. Deze klachten kunnen jou flink in onbalans brengen en kunnen behoorlijk heftig zijn. 

Als jij rondloopt met dergelijke klachten, wees je er dan van bewust dat je niet de enige bent. Een schrale troost misschien, maar bedenk dat ik als therapeut ook met psychische klachten te maken heb gehad.

Vul hier je gegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tijdens het herstellen van psychische klachten kunnen familie, vrienden, collega's of zelfs zorgprofessionals behoorlijk stigmatiserende opmerkingen maken. Over zulke opmerkingen gaat de documentaire 'Ze wist toch waar ze aan aan begon?!' 

Lees hier meer over de achtergrond van de documentaire, over de makers en over het bestellen van een licentie.

WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN?

"Karin is een warme en menselijke professional die goed is in objectief vragen stellen en situaties voorleggen.”
Mendy

"Karin zoekt met je mee naar een oplossing, ook al is die af en toe lastig. Ze is rustig en eerlijk. Heel fijn."
Anoniem

"Mijn onderbewustzijn gaf een symbool waarmee ik aan de slag kan. Karin spreekt rustig en anticipeert op wat er gebeurt."
Joyce

"Na een sessie ben ik een relaxter mens en kan ik me beter ontspannen. Hierdoor ben ik in contact met mijn gevoel en dat is heel fijn."
Jenny

 

E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn