Karin den Oudsten

Therapie | Coaching | Scholing

Je hebt het prima voor elkaar: een fijne partner, een goede baan en een mooi huis. Jullie willen samen het leven nog meer betekenis te geven en maken de keuze om aan kinderen te beginnen.

Hoewel vaak de nadruk wordt gelegd op de bekende 'roze wolk', kun jij je als zwangere of pasbevallen moeder behoorlijk ellendig voelen en zelfs psychisch ontregeld raken. Het kan voelen alsof je de enige bent, maar in werkelijkheid krijgen in Nederland tienduizenden moeders per jaar te maken met psychische klachten. Maar met dat gegeven is natuurlijk jouw probleem niet opgelost...

Het krijgen van een kind is een behoorlijk grote verandering in een mensenleven en kan ook een relatie flink onder druk zetten. Als je merkt dat het met jezelf niet goed gaat of jullie relatie gaat daar onder lijden, blijf dan niet langer rondlopen met deze problemen. 

Ik ben vakkundig opgeleid en daarnaast een gespecialiseerd therapeut met heel veel ervaringskennis, dus ik begrijp heel goed waar je mee te maken hebt.

Blijf je alsmaar piekeren over je problemen? 
Spelen er gevoelens op waar je nu echt van af wil? 

Kortom...kom je geen stap verder? 

Ben je er aan toe om jouw problemen voorgoed de wereld uit te helpen?

Dan ben je bij mij aan het goede adres. Mijn begeleiding is er op gericht om meer inzicht te krijgen in datgene wat jou tegenhoudt om een fijn leven te kunnen leiden. Omdat ik doelgericht werk, is het mogelijk om snel van je klachten af te komen.

"Ik leer jou hoe je problemen of nare ervaringen kunt verwerken, 
zodat je die vervelende gedachten en gevoelens achter je kunt laten."

 Wat anderen over mij zeggen

“Karin is een warme en menselijke professional die goed is in objectief vragen stellen en situaties voorleggen.”
Mendy

"Na een hypnosesessie ben ik een stuk relaxter en kan me beter ontspannen. Hierdoor ben ik weer in contact gekomen met mijn gevoel en dat is heel fijn en welkom."
Jenny

"Via hypnose begeleidde Karin mij naar een plek, waar een symbool omhoog kwam vanuit mijn onderbewustzijn. Met dit symbool zal ik aan de slag gaan. 
Ze sprak rustig, zonder haperen en anticipeerde meteen op wat er gebeurde."
Joyce

"Enorm nuttig college waar je als aanstaande verloskundige echt iets mee kunt. De casuïstiek en eigen ervaring is een enorme meerwaarde."
Jacobine - studente verloskunde

"Ik zit al jarenlang in de kraamzorg, maar weet nu pas het verschil tussen kraambedpsychose en postpartum depressie."
Sophie - Kraamverzorgende

Lees meer referenties...