Hypnotherapie | Coaching | Scholing 

Ouders die een kind op de wereld zetten, hebben de intentie om deze in een veilige en liefdevolle omgeving te laten opgroeien. Toch kunnen bepaalde gebeurtenissen of uitspraken leiden tot denkpatronen die op een latere leeftijd een belemmering kunnen worden.

Vrij zijn van lichamelijke problemen, psychische klachten en nare gewoontes is het liefste wat we willen. Het geeft ruimte om onszelf als mens te kunnen ontwikkelen en onze innerlijke kracht te kunnen ontdekken. Onze persoonlijke levenslessen vormen mede onze normen en waarden die we doorgeven aan onze kinderen. 

Ik leer jou om die krachtige levensbasis te krijgen

Oordeelloos luisteren en jou leren hoe je je eigen weg kunt bewandelen is de kern van mijn coaching. Op een diepere laag, in het onderbewustzijn, ligt de daadwerkelijke verandering. Hypnose is het antwoord op het direct bereiken van die diepere laag. Daardoor is mijn begeleiding doelgericht en zorgt voor een blijvend resultaat.

HYPNOTHERAPIE  & COACHING
Voor een krachtige levensbasis en 
steviger in je schoenen te staan. 

SCHOLINGEN
Geaccrediteerde scholingen voor zorgverleners om psychische klachten eerder te herkennen.

ONTVANG GRATIS TIPS
Blijf niet langer tobben, maar kom in actie en krijg meer grip op je leven. 

Download nu gratis mijn belangrijkste tips.

"Ik ben positief verbaasd over de kracht van hypnose. Een korte sessie heeft de slijmbeurs-ontsteking in mijn schouder aanzienlijk verminderd. Na een jaar kan ik mijn arm weer omhoog krijgen."
Anja

"Na een hypnosesessie bij Karin ben ik een stuk relaxter en kan me beter ontspannen. Door de hypnose ben ik weer in contact gekomen met mijn gevoel en dat is heel fijn en welkom. Bedankt Karin!"
Jenny

“Karin is een warme en menselijke coach, een professional die goed is in objectief vragen stellen en bepaalde situaties voorleggen. Door haar begeleiding heb ik geleerd om zaken te normaliseren.”
Mendy

Lees meer reacties...

Maak depressie bespreekbaar

Uit onderzoek van het ministerie van VWS blijkt dat ruim 50% van de Nederlandse vrouwen met een postpartum depressie het moeilijk vindt om erover te praten. 

Als ambassadeur van Samen Sterk zonder Stigma ben ik getraind om deze klachten bespreekbaar te maken. Op donderdag 14 juni 2018 was ik te gast in het radio-programma 'Met het oog op morgen' om hierover te praten.

 Karin den Oudsten - Praktijk voor Hypnotherapie, Coaching en Scholing
Zuidzijdsedijk 70 | 3194 ND Hoogvliet Rotterdam 010 438 08 75 | M 06 16 6480 16 | E info@karindenoudsten.nl

 Algemene voorwaarden | Financiële controle | Privacyverklaring | Klachtenprocedure | Disclaimer | Partners | Copyright © 2018
KarindenOudsten voldoet aan de Wkkgz en is aangesloten bij het Klachtenportaal Zorg