Wil jij een nare ervaring achter je laten? 
 

Karin leert jou om je leven niet langer 
te laten beïnvloeden door nare ervaringen

Wil jij weer zorgeloos leven?

Vanaf het moment dat jij in je moeders buik groeide, werd jij beïnvloed door haar ervaringen. Samen met de manier waarop je opgevoed bent, bepaalde dat hoe jij daarna in het leven zou staan. En ook al ben je in een liefdevolle omgeving opgegroeid, dan nog kunnen er problemen ontstaan waar je graag vanaf wil.

Door ingrijpende gebeurtenissen in het leven van Karin den Oudsten weet ze hoe ze die problemen kan ombuigen naar een waardevol leven en een trots gevoel over haarzelf. Het is de basis van waaruit ze jou kan leren hoe je een nare periode achter je laat.

Ze leert jou om een krachtig leven te leiden.

 Karins verhaal

"Jaren geleden werd ik na een dienstverband van vijftien jaar als enige van de afdeling boventallig verklaard. De mededeling dat ik vervangen zou worden door een collega, maakte me razend. Ik drukte mijn boosheid weg, maar na de traktatie voor mijn 45e verjaardag sloeg die emotie om in een flinke huilbui en kwamen er symptomen terug die ik jaren eerder ook had ervaren."

Eenmaal thuis was het haar man die deze symptomen herkende.

Zes jaar ervoor was ze met een acute psychose opgenomen op de gesloten afdeling van de psychiatrie. Vijf dagen na haar tweede bevalling raakte ze vanuit het niets binnen tien seconden volledig de weg kwijt.

"Ik herinner me nog dat ik de deur met het bordje 'gesloten afdeling' passeerde. De afstand van een succesvolle carrière bij een multinational naar een opname in een psychiatrische kliniek is blijkbaar niet zo heel erg groot. Dat weet ik nu."

De bodem in haar bestaan was de opsluiting in een isoleercel. 

Daar kwam de gedachte dat als ze er ooit uit zou komen, dat de wereld van haar zou gaan horen. En daarin is ze zichzelf trouw gebleven. Ze volgde vele studies en zette haar eigen praktijk op en Stichting Me Mam, het ervaringscentrum voor moeders met psychische klachten rondom zwangerschap.

Karin maakt stigma bespreekbaar
Lees meer op www.zewisttochwaarzeaanbegon.nl


 

Wat anderen over Karin zeggen

“Karin is een warme en menselijke coach, een professional die goed is in objectief vragen stellen en bepaalde situaties voorleggen. Door haar begeleiding heb ik geleerd om zaken te normaliseren.”
Mendy

"Ik zit al jarenlang in de kraamzorg, maar weet nu pas goed het verschil tussen kraambedpsychose en postpartum depressie."
Sophie Furth
Kraamverzorgende

"Enorm nuttig college waar je als aanstaande verloskundige echt iets mee kunt. De casuïstiek en eigen ervaring is een enorme meerwaarde."
Jacobine van Duijvenbode
Studente verloskunde

"Na een hypnosesessie bij Karin ben ik een stuk relaxter en kan me beter ontspannen. Door de hypnose ben ik weer in contact gekomen met mijn gevoel en dat is heel fijn en welkom. Bedankt Karin!"
Jenny

 Machtig Mooi Moederschap
~ Een programma met 8 inspiratiesessies ~

Wil jij meer compassie voor
jezelf en jouw gezin?

Wil jij als moeder meer in 
verbinding met jezelf zijn?

Ben jij er aan toe om een positieve boost te krijgen?


In dit programma...

...ontdek je nieuwe kanten van het moederschap
...krijg je een flinke portie zorgeloosheid mee
...gaat jouw moedergevoel weer volop stromen
...voel je meer compassie voor jezelf
...ga je na de sessie je vol energie naar huis


Persoonlijk gesprek 

Karin merkt dat moeders het prettig vinden om met een ervaringsdeskundige hulpverlener te praten, omdat ze dan hun diepste gevoelens en gedachten durven te vertellen.

"Oordeelloos luisteren en leren hoe je je eigen weg kunt bewandelen is de kern van mijn aanpak. Daardoor is mijn begeleiding doelgericht en zorgt voor een blijvend resultaat."Spreker

Vanaf het allereerste begin ben je geboeid door haar goudeerlijke manier van spreken. 

Op het gebied van psychische klachten zijn er nogal wat taboes te doorbreken, maar er is geen onderwerp dat zij uit te weg gaat.

Omdat alles benoemd wordt, ontstaat er vanzelf een sfeer waarin openheid over persoonlijke kwetsbaarheid heel krachtig wordt.
Laat je niet meer leiden door het verleden en ga leven...


Ben jij op dinsdag 13 november 2018 aanwezig geweest
bij mijn presentatie in het Kraamcafé in de Meervaart in Amsterdam?

Wil je een training volgen over psychische klachten
of een training over gespreksvoering?
Schrijf jezelf dan hieronder vrijblijvend in.
Dan houd ik je op de hoogte van deze trainingen.


Contactinformatie

Praktijk KarindenOudsten
Hypnotherapie | Coaching | Scholing
Zuidzijdsedijk 70
3194 ND Hoogvliet Rotterdam
010 438 08 75
06 16 6480 16
info@karindenoudsten.nl
W www.karindenoudsten.nl


Foto header: Kraamcafé 2018 / Vakblad Kraamzorg, fotografie Wineke Onstwedder | Foto bij persoonlijk gesprek: Natalie de Haan | Cover Machtig Mooi Moederschap: Amelieke van de Lavoir