Hypnotherapie | Coaching | Scholing 

Coaching

Als jij ervoor kiest om door mij begeleid te worden, verwacht ik volledige commitment. Met jouw motivatie maak je de kans groter dat een coachingstraject ook daadwerkelijk succesvol wordt.

Kennismaking
Het eerste (vaak telefonische) kennismakingsgesprek heeft als doel om kort te vertellen wat er bij jou speelt. Soms stel ik een aantal gerichte vragen om te weten of ik je moet doorverwijzen. Als ik denk dat ik jou kan helpen, dan maken we een afspraak voor een intakegesprek. Wanneer ik het idee heb dat jij bij een andere hulpverlener beter af bent, dan zal ik jou dat tijdens dit gesprek meteen laten weten. 

Intake
Tijdens het intakegesprek (ca. 1,5 uur) vraag ik naar je achtergrond op o.a. medisch en psychosociaal gebied. Tevens vraag ik je om een duidelijke hulpvraag te formuleren en wat je van mij als coach verwacht. Wanneer ik denk dat jouw klachten sneller over zijn met een sessie hypnose, dan zal ik jou dat laten weten. Uiteraard ben jij degene die beslist of je zo'n sessie wil.

Vervolg
Gedurende het traject (de vervolggesprekken duren ca. 1 uur) praten we over zowel de huidige als gewenste situatie. Ik maak daarbij gebruik van verschillende interventies, zodat je zelf gaat ervaren waar voor jou de mogelijkheden tot verandering liggen.

Evaluatie
Met het evaluatiegesprek kijken we terug op het traject om na te gaan welke inzichten je hebt gekregen en hoe je daarmee verder kunt. Eventueel kun je ervoor kiezen om nog een traject op te starten of losse sessies in te kopen.

Voordelen

  • Als gediplomeerd coach, aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO), bevorder ik jouw denkproces waardoor je zelf nieuwe inzichten krijgt die passen bij jouw situatie. Dat blijkt een doelmatige benadering en zeer effectief;
  • Voor mijn begeleiding is geen doorverwijzing nodig van een huisarts. Je blijft daardoor je eigen risico van je zorgverzekering behouden. 
  • Omdat ik onafhankelijk ben van een zorgverzekeraar, wordt jouw tijdelijke onbalans niet geregistreerd binnen de zorg;
  • Niemand - behalve ikzelf als jouw hulpverlener - krijgt inzage in jouw persoonlijke dossier.

Trajecten
Bij coaching kom je met 6 gesprekken al heel erg ver. Er zijn moeders die aan een paar gesprekken al genoeg hebben. Mochten er meer gesprekken nodig zijn, dan is een coachingstraject voordeliger dan losse gesprekken. Indien je voor een coachingstraject hebt gekozen en je merkt dat het aantal sessies niet voldoende is, dan is het altijd mogelijk om een extra sessie in te kopen. Hiervan ontvang je dan een aparte factuur. Lees hier meer over deze coachingstrajecten.

Aan huis
Als je pas bevallen bent (korter dan 3 maanden), dan is het mogelijk dat ik bij jou aan huis kom. Houd er dan rekening mee dat er reiskosten berekend zullen worden.

Vergoedingen
Er zijn legio mogelijkheden om uit te zoeken als je wil dat jouw coachingstraject vergoed wordt. Je kunt hier meer over lezen.

Verhinderd
Als een afspraak niet door kan gaan, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten, binnen 24 uur voor onze afspraak.

Geheimhoudingsplicht
Ik heb een afgeleide geheimhoudingsplicht, dus alles wat wij bespreken, zal vertrouwelijk worden behandeld.

Werkgebied
Voor een persoonlijk traject is mijn werkgebied regio Rotterdam.