Karin den Oudsten

Therapie | Coaching | Scholing

Begeleiding

Mijn begeleiding is er op gericht om jou zo snel mogelijk van je problemen af te helpen. De manier waarop ik werk is doelgericht en zeer effectief.

Als therapeut kan het soms nodig zijn om te bekijken wat er in jouw leven is voorgevallen waardoor jouw klacht is ontstaan, of in stand blijft. Als coach ben ik er op gericht om te bekijken hoe de toekomst er uit kan zien als de klacht er niet meer is. Ik houd je een spiegel voor, confronteer je liefdevol met gedane uitspraken en luister goed naar wat je zegt en vooral naar wat je niet zegt.

Mijn toegevoegde waarde is dat ik snel tot de kern van je probleem kom, waardoor het begeleidingstraject doelgericht kan zijn. Omdat ik afstem op jouw behoefte, komen we dus met een paar sessies al een heel eind. Lees hieronder meer over mijn twee meest gebruikte methodes door op de betreffende button te klikken.

Vraag gerust een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan. We kunnen dan samen bekijken of mijn manier van werken bij jou past en of ik voor jou de persoon ben die jou kan helpen.

E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn