Scholing

Merk je dat je als zorgverlener te weinig kennis hebt van psychische klachten na een zwangerschap en bevalling? Dan kun je jouw expertise vergroten door een scholing te volgen. Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van scholingen.

Kraamzorg

Basistraining Psychiatrie is met 3 punten geaccrediteerd door het Kenniscentrum Kraamzorg en valt onder de verplichte trainingen. Deze training is zowel in groepsverband als individueel te volgen en duurt 3 uur. 

 

Verloskunde

Sinds 2014 geef ik werkcolleges aan studenten Verloskunde op de Hogeschool in Rotterdam op het gebied van psychische problematiek. Tijdens dit werkcollege krijgen de studenten casuïstiek voorgelegd die ze zelf moeten uitwerken. Wil je weten hoe studenten mijn werkcolleges beoordelen? Klik dan op onderstaande button.

 Verpleegkunde

Sinds 2008 geef ik gastlessen op het Erasmus MC. Ik geef als gastdocent een nascholing aan kinderverpleegkundigen en verpleegkundigen obstetrie. 

Op 7 november 2017 heb ik gastlessen mogen geven op het Albeda College in Rotterdam, aan tweedejaars studenten verpleegkunde.

Wil je weten hoe verpleegkundigen mijn gastlessen beoordelen? Klik dan op onderstaande button.

Wil je jouw kennis vergroten, vraag dan een kostenoverzicht aan via het ContactformulierOm te weten of een scholing mogelijk is op een bepaalde datum, raadpleeg mijn Scholingsagenda.

Karin den Oudsten
~ Stevig moederschap na een moeilijke start ~