Gratis

Vind jij het ook zo heerlijk om zonder verplichtingen te grasduinen in GRATIS materiaal?  Ik wel, dus dat mag dan zeker op mijn website ook niet ontbreken. 

En wat is er zo fijn aan? 

Dat je dit allemaal kunt lezen zonder dat je je email-adres hoeft in te vullen. Als je dat wil, dan kan dat natuurlijk wel. Scroll dan naar beneden en schrijf je in op mijn GRATIS nieuwsbrief.

Heb je trouwens al de artikelen gelezen onder Media en mijn persoonlijke Blogs? Ook GRATIS.

En als je dan nog niet uitgelezen bent, dan bied ik je nog meer GRATIS leesvoer aan, zoals het eerste hoofdstuk uit mijn boek 'Angst en Onrust' en een e-book boordevol waardevolle tips.

Zou je willen lezen over mijn psychotische ervaringen?

"Alsof zijn kleine leventje er vanaf hangt, drinkt Job zijn flesje helemaal leeg. Na een grote boer in mijn rechteroor pak ik hem voorzichtig beet en leg hem op de commode neer. Ik werp een blik op zijn gezichtje en schrik enorm. In slechts een fractie van een seconde lijkt het alsof er een ander jongetje ligt. Ik kijk langer naar hem om mezelf ervan te overtuigen dat het Job is die ik zie."

Wil jij direct het eerste hoofdstuk van 'Angst en Onrust' lezen?

Kom jij telkens dezelfde soort problemen in je leven tegen?

Het kan zijn dat je in je leven te maken hebt met terugkerende problemen die zich steeds op een andere manier manifesteren. Als dat het geval is, dan blokkeert het jou om verder te groeien in je persoonlijke ontwikkeling. 

Het betekent eigenlijk dat je denkpatronen steeds hetzelfde blijven. Laat mij je leren om die denkpatronen te gaan herkennen en te veranderen zodat je weer volop kunt genieten van het leven.

Daarom bied ik je - geheel gratis - mijn meest waardevolle tips aan zodat jij alvast meer inzicht krijgt in de denkpatronen die jou kunnen belemmeren.

Wil jij dit gratis e-book vol waardevolle tips ontvangen?

Wil jij op de hoogte blijven?

En natuurlijk mijn nieuwsbrief, waar je je zonder verdere verplichtingen op kunt abonneren. Met altijd een link erin voor de momenten dat je me echt helemaal zat bent...

Wil jij je gratis abonneren op mijn nieuwsbrief?

Karin den Oudsten
~ Stevig moederschap na een moeilijke start ~