Trajecten

Omdat één of twee coachingsgesprekken te weinig is om tot nieuwe inzichten te komen, bied ik drie soorten trajecten aan:

Basis

Telefonische kennismaking
Intakegesprek
Vier sessies
Evaluatiegesprek
X Geen extra mailcontact
X Geen extra contact via app
X Geen aantekenboekje
X Geen schriftelijke rapportage
X Geen Coaching Monitor

Basis

6 gesprekken 

De investering in jezelf:

Normaal betaal je
€ 390,-

Nu voor € 350,-
(incl. 21% BTW)

Jouw voordeel: € 40,-

Ja, ik kies voor
traject 'Basis'

Uitgebreid

Telefonische kennismaking
Intakegesprek
Zes sessies
Evaluatiegesprek
Extra mailcontact
Extra contact via app
Aantekenboekje
X Geen schriftelijke rapportage
X Geen Coaching Monitor

Uitgebreid 

8 gesprekken
+ extra mailen
+ extra appen
+ aantekenboekje

De investering in jezelf:

Normaal betaal je
€ 520,-

Nu voor € 460,-
(incl. 21% BTW)

Jouw voordeel: € 60,-

Ja, ik kies voor
traject 'Uitgebreid'

VIP

Telefonische kennismaking
Intakegesprek
Zes sessies
Evaluatiegesprek
Extra mailcontact
Extra contact via app
V Aantekenboekje
Schriftelijke rapportage
Coaching Monitor

VIP 

8 gesprekken
+ extra mailen
+ extra appen
+ aantekenboekje
+ schriftelijke rapportage
+ Coaching Monitor

De investering in jezelf:

Normaal betaal je
€ 980,-

Nu voor € 895,-
(incl. 21% BTW)

Jouw voordeel: € 85,-

Ja, ik kies voor
traject 'VIP'

Jouw voordelen

Bovenstaande bedragen zijn voor moeders soms een reden om naar een reguliere zorgverlener te gaan. Uiteraard ben je vrij in jouw keuze. Als je voor mijn coachingstraject kiest, dan heb je de volgende voordelen:

- Omdat ik zelf dergelijke gedachten en gevoelens heb gehad, begrijp ik heel goed waar jij mee worstelt. Wees je ervan bewust dat ik mijn eigen ervaringen nooit zal inzetten, tenzij je mij duidelijk maakt dat het jouw herstelproces juist bevordert.

- Vanuit de neurowetenschappen is bekend dat iedereen een eigen denkpatroon heeft, gebaseerd op onder andere opvoeding, opleiding, omgeving en cultuur. Als coach bevorder ik jouw denkproces waardoor je zelf nieuwe inzichten krijgt die passen bij jouw situatie. Het is een andere, meer effectieve en doelmatige benadering.

- Als je door mij begeleid wil worden, dan is er geen doorverwijzing nodig van een huisarts. Je blijft daardoor je eigen risico behouden. Jouw tijdelijke onbalans wordt dus niet geregistreerd binnen de zorg en zorgverzekeraars kunnen dus niet in jouw dossier kijken.

Coaching aan huis

Als je pas bevallen bent (korter dan 3 maanden), dan is het mogelijk dat ik bij jou aan huis kom. Houd er dan rekening mee dat er reiskosten berekend zullen worden. Deze bedragen € 0,19 per kilometer.

Extra sessies

Merk je dat je aan het aantal sessies binnen jouw keuze niet genoeg hebt, dan kun je altijd een extra sessie inkopen. Dit kost € 65,- per uur en is inclusief 21% BTW. Je ontvangt hiervan dan een aparte factuur.

Vergoedingen

Er zijn legio mogelijkheden om uit te zoeken als je graag wil dat jouw coachingstraject vergoed wordt. Wil je hier meer over lezen?

Hoe hebben anderen mijn coaching ervaren?

"Karin is een hele open en innemende vrouw. Tijdens onze sessies voelde ik mij erg op mijn gemak bij haar. Ze heeft me laten inzien dat verandering vanuit mijzelf moet komen en ondersteunde mij in de weg hier naartoe."
C.M.S. 

"Door goede vraagstelling en inzet van verschillende interventies heb ik meer inzicht gekregen in mijn gedrag en onrust naar aanleiding van bepaalde ervaringen in mijn leven. Ik ervaar daardoor meer rust. Veel dank daarvoor." 
Q.L. 

"Ik beveel Karin van harte aan als coach vanwege haar warme persoonlijkheid, haar kundigheid en professionaliteit en het gevoel dat zij de cliënt geeft dat voor alles aandacht mag worden gevraagd. Ze steekt haar helpende hand uit, de cliënt mag die hand vastpakken en zelf aan de slag met de geboden inzichten en handvatten. Op die manier wordt gezamenlijk toegewerkt naar oplossingen."
Lennie de Man

"Na het meemaken van een psychose na de bevalling heb ik veel gehad aan het contact met Karin. Het was erg prettig om mijn verhaal te kunnen doen aan iemand die uit eigen ervaring begrijpt wat ik heb doorgemaakt. De tips rondom mijn reintegratie waren erg waardevol, ik heb gemerkt dat bij andere hulpverleners weinig aandacht is voor dat onderdeel van herstel. Haar adviezen heb ik gebruikt om met de bedrijfsarts een goed plan te maken. Omdat ik zelf veel baat heb gehad bij ondersteuning vanuit de complementaire zorg, was het prettig om te ervaren dat Karin hier ook voor open staat."
K.B.

 
~ Stevig moederschap na een moeilijke start ~