Coaching

Kennismakingsgesprek

Het eerste (vaak telefonische) kennismakingsgesprek heeft als doel om kort te vertellen wat er bij jou speelt. Soms stel ik een aantal gerichte vragen om te weten of ik je moet doorverwijzen. Als ik denk dat ik jou kan helpen, dan maken we een afspraak voor een intakegesprek.

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek (ca. 1,5 uur) vraag ik naar je achtergrond op o.a. medisch en psychosociaal gebied. Tevens vraag ik je om een duidelijke hulpvraag te formuleren en wat je van mij als coach verwacht. 

Vervolggesprekken

Gedurende het traject (de vervolggesprekken duren 1 uur) praten we over zowel de huidige als gewenste situatie. Ik maak daarbij gebruik van verschillende interventies, zodat je zelf gaat ervaren waar voor jou de mogelijkheden tot verandering liggen.

Evaluatiegesprek

Met het evaluatiegesprek kijken we terug op het traject om na te gaan welke inzichten je hebt gekregen en hoe je daarmee verder kunt. Eventueel kun je ervoor kiezen om nog een traject op te starten of losse sessies in te kopen.

Wil je alvast meer lezen over mijn coachingstrajecten?

Jouw voordelen

Als je voor een coachingstraject van mij kiest, dan heb je de volgende voordelen:

- Omdat ik zelf psychische klachten heb gehad, begrijp ik waar jij mee worstelt. Ik maak geen gebruik van mijn eigen ervaringen, tenzij je mij kan overtuigen dat het jouw proces bevordert;

- Vanuit de neurowetenschappen is bekend dat iedereen een eigen denkpatroon heeft. Als coach bevorder ik jouw denkproces waardoor je zelf nieuwe inzichten krijgt die passen bij jouw situatie. Het is een effectieve en doelmatige benadering;

- Voor mijn begeleiding is geen doorverwijzing nodig van een huisarts. Je blijft daardoor je eigen risico behouden. Jouw tijdelijke onbalans wordt niet geregistreerd binnen de zorg.

Verhinderd

Als een afspraak niet door kan gaan, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten, het liefst binnen 24 uur voor onze afspraak.

Geheimhoudingsplicht 

Ik heb een afgeleide geheimhoudingsplicht, dus alles wat we bespreken, zal vertrouwelijk worden behandeld.

Coaching aan huis

Als je pas bevallen bent (korter dan 3 maanden), dan is het mogelijk dat ik bij jou aan huis kom. Houd er dan rekening mee dat er reiskosten berekend zullen worden. Deze bedragen € 0,19 per kilometer.

Extra sessies

Merk je dat je aan het aantal sessies binnen jouw keuze niet genoeg hebt, dan kun je altijd een extra sessie inkopen. Je ontvangt hiervan dan een aparte factuur. Voor 2017 bedraagt mijn uurtarief € 65,-, dit is inclusief 21% BTW.

Vergoedingen

Er zijn legio mogelijkheden om uit te zoeken als je graag wil dat jouw coachingstraject vergoed wordt. Wil je hier meer over lezen?

Hoe hebben anderen mijn coaching ervaren?

"Ik ben heel dankbaar dat ik wederom vijf coachingsessies bij Karin kon doen. Ik heb er nieuwe inzichten door gekregen. Vooral om met specifieke stressvolle situaties om te kunnen gaan. Door bepaalde interventies kon ik lagen in mezelf naar boven halen die eerder niet kwamen. Nieuwe gezichtspunten geven me de mogelijkheid stress anders te benaderen en me er niet door van de wijs te laten brengen. Veel dank voor je manier van coachen. Fijn dat ik weer bij je terecht kon."
Q.L

"Karin is een hele open en innemende vrouw. Tijdens onze sessies voelde ik mij erg op mijn gemak bij haar. Ze heeft me laten inzien dat verandering vanuit mijzelf moet komen en ondersteunde mij in de weg hier naartoe."
C.M.S. 

"Door goede vraagstelling en inzet van verschillende interventies heb ik meer inzicht gekregen in mijn gedrag en onrust naar aanleiding van bepaalde ervaringen in mijn leven. Ik ervaar daardoor meer rust. Veel dank daarvoor." 
Q.L. 

"Ik beveel Karin van harte aan als coach vanwege haar warme persoonlijkheid, haar kundigheid en professionaliteit en het gevoel dat zij de cliënt geeft dat voor alles aandacht mag worden gevraagd. Ze steekt haar helpende hand uit, de cliënt mag die hand vastpakken en zelf aan de slag met de geboden inzichten en handvatten. Op die manier wordt gezamenlijk toegewerkt naar oplossingen."
Lennie de Man

"Na het meemaken van een psychose na de bevalling heb ik veel gehad aan het telefonisch contact met Karin den Oudsten. Het was erg prettig om mijn verhaal te kunnen doen aan iemand die uit eigen ervaring begrijpt wat ik heb doorgemaakt. Ook de tips rondom mijn reintegratie waren erg waardevol. Ik heb gemerkt dat bij andere hulpverleners weinig aandacht is voor dat onderdeel van herstel. De adviezen heb ik gebruikt om met de bedrijfsarts een goed plan te maken. Omdat ik zelf veel baat heb gehad bij ondersteuning vanuit de complementaire geneeskunde, was het prettig om te ervaren dat Karin ook hier voor open staat."
K.B. 

Karin den Oudsten
~ Stevig moederschap na een moeilijke start ~