Hypnotherapie | Coaching | Scholing 

Lifecoaching

 Als jij ervoor hebt gekozen om door mij begeleid te worden, verwacht ik van jou volledige commitment. Dat betekent dat je gemotiveerd bent om iets aan je probleem te willen doen en open staat voor verandering. 

Wees je er van bewust dat alle antwoorden in jezelf liggen. Deze antwoorden naar boven halen is precies datgene waar ik jou mee kan helpen.

Kennismakingsgesprek

Het eerste (vaak telefonische) kennismakingsgesprek heeft als doel om kort te vertellen wat er bij jou speelt. Soms stel ik een aantal gerichte vragen om te weten of ik je moet doorverwijzen. Als ik denk dat ik jou kan helpen, dan maken we een afspraak voor een intakegesprek.

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek (ca. 1,5 uur) vraag ik naar je achtergrond op o.a. medisch en psychosociaal gebied. Tevens vraag ik je om een duidelijke hulpvraag te formuleren en wat je van mij als coach verwacht.

Vervolggesprekken

Gedurende het traject (de vervolggesprekken duren 1 uur) praten we over zowel de huidige als gewenste situatie. Ik maak daarbij gebruik van verschillende interventies, zodat je zelf gaat ervaren waar voor jou de mogelijkheden tot verandering liggen.

Evaluatiegesprek

Met het evaluatiegesprek kijken we terug op het traject om na te gaan welke inzichten je hebt gekregen en hoe je daarmee verder kunt. Eventueel kun je ervoor kiezen om nog een traject op te starten of losse sessies in te kopen.

Jouw voordelen

Met een traject van mij heb je de volgende voordelen:

  • Als gediplomeerd coach, aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO), bevorder ik jouw denkproces waardoor je zelf nieuwe inzichten krijgt die passen bij jouw situatie. Dat blijkt een doelmatige benadering en zeer effectief;
  • Voor mijn begeleiding is geen doorverwijzing nodig van een huisarts. Je blijft daardoor je eigen risico van je zorgverzekering behouden. 
  • Omdat ik onafhankelijk ben van een zorgverzekeraar, wordt jouw tijdelijke onbalans niet geregistreerd binnen de zorg;
  • Niemand - behalve ikzelf als jouw hulpverlener - krijgt inzage in jouw persoonlijke dossier.

Verhinderd

Als een afspraak niet door kan gaan, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten, het liefst binnen 24 uur voor onze afspraak.

Geheimhoudingsplicht 

Ik heb een afgeleide geheimhoudingsplicht, dus alles wat we bespreken, zal vertrouwelijk worden behandeld.

Aan huis

Als je pas bevallen bent (korter dan 3 maanden), dan is het mogelijk dat ik bij jou aan huis kom. Houd er dan rekening mee dat er reiskosten berekend zullen worden. Deze bedragen € 0,19 per kilometer.

Extra sessies

Merk je dat je aan het aantal sessies binnen jouw keuze niet genoeg hebt, dan kun je altijd een extra sessie inkopen. Je ontvangt hiervan dan een aparte factuur. Lees hier over mijn uurtarief en de mogelijkheden voor een traject.

Werkgebied

Voor een persoonlijk traject is mijn werkgebied regio Rotterdam.

Vergoedingen

Er zijn legio mogelijkheden om uit te zoeken als je graag wil dat jouw coachingstraject vergoed wordt. Lees hierover meer onder Vergoedingen.

Hoe hebben anderen mijn begeleiding ervaren?

“Karin is een warme en menselijke coach. Ik heb de persoonlijke gesprekken als prettig ervaren. Ze maakt gebruik van haar ervaringskennis wat voor mij heel waardevol is geweest. Ze is een echte professional die heel goed is in objectief vragen stellen of bepaalde situaties voorleggen. Daarbij weegt ze goed af hoe ze iets formuleert. Door haar begeleiding heb ik geleerd om zaken meer te normaliseren en dat mijn gedachten en gevoelens niet raar zijn. Ik hoef me niet te verschuilen en kan en mag open zijn over mijn situatie zonder dat ik bezig ben met de vraag wat anderen van me denken. Over het coachingstraject ben ik zeer tevreden.”
Mendy Oude Kempers

"Ik ben heel dankbaar dat ik wederom vijf sessies bij Karin kon doen. Ik heb er nieuwe inzichten door gekregen. Vooral om met specifieke stressvolle situaties om te kunnen gaan. Door bepaalde interventies kon ik lagen in mezelf naar boven halen die eerder niet kwamen. Nieuwe gezichtspunten geven me de mogelijkheid stress anders te benaderen en me er niet door van de wijs te laten brengen. Veel dank voor je manier van coachen. Fijn dat ik weer bij je terecht kon."
Q.L

"Karin is een hele open en innemende vrouw. Tijdens onze sessies voelde ik mij erg op mijn gemak bij haar. Ze heeft me laten inzien dat verandering vanuit mijzelf moet komen en ondersteunde mij in de weg hier naartoe."
C.M.S. 

"Door goede vraagstelling en inzet van verschillende interventies heb ik meer inzicht gekregen in mijn gedrag en onrust naar aanleiding van bepaalde ervaringen in mijn leven. Ik ervaar daardoor meer rust. Veel dank daarvoor." 
Q.L. 

"Ik beveel Karin van harte aan als coach vanwege haar warme persoonlijkheid, haar kundigheid en professionaliteit en het gevoel dat zij de cliënt geeft dat voor alles aandacht mag worden gevraagd. Ze steekt haar helpende hand uit, de cliënt mag die hand vastpakken en zelf aan de slag met de geboden inzichten en handvatten. Op die manier wordt gezamenlijk toegewerkt naar oplossingen."
Lennie de Man

"Na het meemaken van een psychose na de bevalling heb ik veel gehad aan het telefonisch contact met Karin den Oudsten. Het was erg prettig om mijn verhaal te kunnen doen aan iemand die uit eigen ervaring begrijpt wat ik heb doorgemaakt. Ook de tips rondom mijn reintegratie waren erg waardevol. Ik heb gemerkt dat bij andere hulpverleners weinig aandacht is voor dat onderdeel van herstel. De adviezen heb ik gebruikt om met de bedrijfsarts een goed plan te maken. Omdat ik zelf veel baat heb gehad bij ondersteuning vanuit de complementaire geneeskunde, was het prettig om te ervaren dat Karin ook hier voor open staat."
K.B. 

Wil je een coachingssessie aanvragen?
Maak dan direct een afspraak.